Εκπαιδευτικές υπηρεσίες

Εκπαιδευτικά Κέντρα
KYTTEA

Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να παρακινεί το ενδιαφέρον του εκπαιδευόμενου και να τον κάνει να αγαπήσει τη γνώση.

Ταχύρρρυθμα Μαθήματα Ενηλίκων
Ταχύρρυθμα Προγράμματα Πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας για Ενήλικες

Tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing.

Επικοινωνήστε μαζί μας
ΚΔΑΠ
ΚΔΑΠ
Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε προγράμματα των δομών μας για έντεκα μήνες (Σεπτέμβριο με Ιούλιο ) με το Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Slide 2
Κέντρο ξένων γλωσσών
Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά - Ισπανικά - Ιταλικά - Ελληνικά ως ξένη γλώσσα - Ταχύρρυθμα μαθήματα ενηλίκων

Νεα τμηματα

Εγγραφές από 1η Σεπτεμβρίου

Έναρξη μαθημάτων 11 Σεπτεμβρίου

next arrownext arrow
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow

Υπηρεσίες

Μαθαίνω βιωματικά και ευχάριστα, Ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη προετοιμασία για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας με εγγυημένη επιτυχία.

Τo Κέντρo Δια Βίου Μάθησης 2 KYTTEA παρέχει επιδοτούμενα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης σε εργαζομένους (πχ ΛΑΕΚ) και ανέργους (πχ Voucher), καθώς και σεμινάρια που οδηγούν σε εξετάσεις για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών (πχ Security) και πιστοποίηση γνώσεων (πχ Πληροφορικής).

Σε ένα ευχάριστο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, τα παιδιά συμμετέχουν σε ατομικές και οργανωμένες δραστηριότητες και εργαστήρια, μέσα από τα οποία παίζουν, διασκεδάζουν, μαθαίνουν, αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους και αποκτούν δεξιότητες χρήσιμες για την εξέλιξή τους.

Δείτε όλα τα νέα μας, για όλους τους κλάδους εκπαίδευσης. Νέα τμήματα, εγγραφές, πορεία υλοποίησης...

Είπαν
για
εμάς

Γιάννης Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα οι δάσκαλοι είναι πάντα δίπλα σου με χαμόγελο και διάθεση να σε βοηθήσουν. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας εγγυώνται το υψηλό επίπεδο μάθησης, πάντα με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.

Πτυχιούχος Σχολής Ψηφιακών Συστημάτων Παν. Πειραιά

CPE, Delf B2, Dele B2

Ιωάννα
Παπαγεωργακοπούλου

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα εφαρμόζουν ποικίλες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας με στόχο την αποτελεσματική εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Παρέχουν στους σπουδαστές τους τα κατάλληλα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, τα οποία καθιστούν τη μάθηση διαδραστική και ευχάριστη. Το προσωπικό είναι ιδιαίτερα φιλικό και πάντα δίπλα στους σπουδαστές, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών. Με μια φράση, από τις ομορφότερες αναμνήσεις των μαθητικών χρόνων.

Προπτυχιακή Φοιτήτρια Νομικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών & Ψυχολογίας στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

ECPE, B1 Goethe Zertifikat

Θεώνη Μάμου

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι μονόδρομος. Ευχάριστο μάθημα από καταρτισμένο προσωπικό κρατά τους μαθητές κοντά ακόμα και από "απόσταση". Πρωτοπόροι για την εποχή με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, εκδρομές, παραστάσεις και όλες αυτές τις αναμνήσεις γεμάτες γέλιο που έχουμε όλοι.

Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ECPE, DELF B2, DELE B2

Bona Skrapalli

THE BEST!! Μεγάλο θέμα τα παιδιά να περιμένουν πώς και πώς την ημέρα που έχουν φροντιστήριο. Άψογοι σε όλα: στη διδασκαλία, στην κατανόηση, στο να σου βρούνε λύση σε όλα..;) Υπάρχει ΕΠΙΠΕΔΟ σε όλα, απλά.

Μητέρα της Στέλλας και του Λέανδρου, μαθητών στα παιδικά τμήματα Αγγλικών

Kωνσταντίνος Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι δεδομένη. Η απίστευτη οργάνωση των Κέντρων, το άψογα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και η εναρμόνιση με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την εκμάθηση ξένων γλωσσών αλλά και τη δημιουργία υπέροχων αναμνήσεων.

Μεταπτυχιακός Φοιτητής Κλασικής Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ

CPE, Delf B2

Ασπασία Μπλλόκου

Ευχαριστώ θερμά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα για τη φοβερή δουλειά που κάνουν. Και αυτό μας το απέδειξαν με την προσπάθεια, επιμονή και θέλησή τους τη δύσκολη σχολική χρονιά που περάσαμε φέτος. Συνεχίστε έτσι!

Μητέρα του Kωνσταντίνου, μαθητή στα παιδικά τμήματα Αγγλικών και Ιταλικών

 

18 Απριλίου 2024

Εθελοντισμός=Έμπρακτη αγάπη!

Εθελοντισμός=Έμπρακτη αγάπη! Εμείς θέλαμε να γίνουμε βοηθοί και το κάναμε πράξη με τη βοήθεια των μελών του Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης  «ΣΚΕΠΗ» που με την καθοδήγησή τους, γίναμε αρρωγοί δημιουργώντας, στολίζοντας και τυλίγοντας Πασχαλινά δώρα για καλό σκοπό!   Ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο που μας έδωσε τη δυνατότητα μέσα από αυτή τη…
29 Μαρτίου 2024

Ανθισμένα λουλούδια στο ΚΔΑΠ!

Τα λιβάδια πρασινίζουν.  Τα λουλούδια ανθίζουν. Ο καιρός αλλάζει.  Τα χιόνια λιώνουν.  Και τα παιδιά στο ΚΔΑΠ Κυττέα έχουν διάθεση για περισσότερο παιχνίδι και καλλιτεχνικά εργαστήρια! 
22 Μαρτίου 2024

Καλώς μας ήρθες Άνοιξη!

Επόμενος σταθμός σε αυτό το ταξίδι παιχνιδιού και γνώσεων που έκαναν τα παιδιά του ΚΔΑΠ αυτή την εβδομάδα είναι μια ξεχωριστή εποχή που μας έχει χτυπήσει την πόρτα, γεμάτη όμορφες μυρωδιές και υπέροχα χρώματα! Καλώς μας ήρθες άνοιξη!  
15 Μαρτίου 2024

Carnival Party is Here!

Σήμερα στο πάρτυ περάσαμε τέλεια, χορέψαμε γελάσαμε και παίξαμε πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια!!! Σας ευχόμαστε καλή Σαρακοστή!!! 
08 Μαρτίου 2024

Τσικνοπέμπτη παρέα με τη διατροφολόγο Ελένη Πεννιά

Εχθές τσικνίσαμε υγιεινά παρέα με τη διατροφολόγο Eleni Pennia Μας βοήθησε να καταλάβουμε την αξία της Μεσογειακής διατροφής για να μεγαλώνουμε σωστά. Το ενδιαφέρον των παιδιών ήταν έντονο κι οι ερωτήσεις τους πολλές για την υγιεινή διατροφή, τη σημασία της σωματικής δραστηριότητας και τις υγιεινές συνήθειες που πρέπει να αποκτήσουν για…
01 Μαρτίου 2024

Τρέφομαι σωστά!

«Τρέφομαι σωστά, κινούμαι συχνά, μεγαλώνω καλά».