Μαρίνα Κουμουλέντζου

 

 

Νηπιαγωγός - Παιδαγωγός Δημιουργικής Απασχόλησης

Η Μαρίνα Κουμουλέντζου είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρόσφατα ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην Ειδική Αγωγή και Ενταξιακή Πράξη.

Με το πρόγραμμα Erasmus ολοκλήρωσε ένα εξάμηνο των σπουδών της στο Montpellier και έκανε πρακτική άσκηση ως βοηθός νηπιαγωγού στο Forest International School Paris, στο οποίο εργάστηκε και ως νηπιαγωγός την επόμενη χρονιά. Επιπλέον, έχει εργασθεί στο δίγλωσσο σχολείο Le petit cours du Rocher, στο Παρίσι. Έχει ασχοληθεί με τη δημιουργική απασχόληση παιδιών σε μεγάλα ξενοδοχεία στη Σύρο και την Άνω Χώρα, καθώς και ως au pair- νταντά σε οικογένεια στις Βερσαλλίες και τη Βοστώνη.

Η Μαρίνα μιλά άριστα αγγλικά και γαλλικά και συνεχίζει να μαθαίνει ισπανικά. Έχει ασχοληθεί με τον κλασικό και σύγχρονο χορό και τον ελεύθερο μουσικό αυτοσχεδιασμό. Έχει συμμετάσχει σε διεθνές συμπόσιο του ερευνητικού προγράμματος Θαλής με το “A little ad(d) music: from museum artefacts to music creative acts” και στο 5ο συνέδριο της ΕΝΕΔΙΜ με το “Η Ανα-κάλυψη της Επι-κάλυψης”. Όπως φαίνεται, της αρέσει να δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς και προσπαθεί να τους συνδυάσει με την παιδαγωγική και τη διαφορετικότητα του κάθε παιδιού.