×

Προειδοποίηση

The form #5 does not exist or it is not published.

Voucher εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για την αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων ελευθέρων επαγγελματιών

 Voucher epaggelmation

Προκηρύχθηκε το πρόγραμμα voucher των ελευθέρων επαγγελματιών για επιμόρφωση μέσω e-learning. Περιλαμβάνει 10 εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς κύκλους για την αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των επιστημόνων και συνοδεύεται από εκπαιδευτικό επίδομα ύψους 600€ για τους ωφελουμένους. Η δράση έχει τίτλο «ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 6 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΑΣΕΙ ΚΑΔ ΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ» και χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους. Δύναται να συγχρηματοδοτηθεί, εφόσον ολοκληρωθούν οι διαχειριστικές ενέργειες, από το Ε.Π. "Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία", με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Επιλέξιμοι κλάδοι και επαγγέλματα
- Δικηγόροι και συναφή επαγγέλματα, όπως συμβολαιογράφοι και δικαστικοί επιμελητές
- Γιατροί, οδοντίατροι και επαγγελματίες στο χώρο της υγείας (φυσιοθεραπευτές, λογοθεραπευτές κλπ)
- Μηχανικοί και αρχιτέκτονες
- Οικονομολόγοι / Λογιστές
- Εκπαιδευτικοί και ιδιοκτήτες εκπαιδευτικών φορέων (φροντιστηρίων) και παιδικών σταθμών
- Ερευνητές

Περιγραφή προγράμματος
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκατό (100) ώρες ασύγχρονης* τηλεκατάρτισης (e-learning)
(*παρακολούθηση προγράμματος με μελέτη εκπαιδευτικού υλικού εντός εκπαιδευτικής πλατφόρμας σε χρόνο που επιθυμεί ο ωφελούμενος, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα)
Τα αντικείμενα κατάρτισης είναι τα εξής:

1. Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO)
2. Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί
3. Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία
4. Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε λογισμικά της πλέον πρόσφατης περιόδου
5. Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές / Ψηφιακή υπογραφή - Ψηφιακά πιστοποιητικά - Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο / Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη
6. Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS)
7. Διαχείριση έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία
8. Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον
9. Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας
10.Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (SocialMediaMarketing) με σύγχρονα εργαλεία και Mobile εφαρμογές

Ο ωφελούμενος επιλέγει 3 από τα διαθέσιμα κατά την αίτησή του. Μετά το τέλος της κατάρτισης, ο ωφελούμενος μπορεί αν το επιθυμεί να δώσει εξετάσεις, απομακρυσμένα, και να πιστοποιηθεί στο αντικείμενο που παρακολούθησε.

Διαδικασία αίτησης
Αιτήσεις γίνονται από την Πέμπτη 9 Απριλίου έως την Τετάρτη 22 Απριλίου στο https://elearning.yeka.gr  Επιλέγετε την Υποβολη με ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α. Με την ολοκλήρωση της αίτησης ο ωφελούμενος λαμβάνει ένα αποδεικτικό το οποίο μας αποστέλλει ηλεκτρονικά για να ενεργοποιήσουμε τη διαδικασία. Αιτήσεις έως Σάββατο 25 Απριλίου γίνονται και στα Εκπαιδευτικά Κέντρα ΚΥΤΤΕΑ στη Ναύπακτο είτε με φυσική παρουσία, είτε μέσω email. Είναι προτιμότερο να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα έγγραφα και εξουσιοδοτήσεις, χωρίς να έρθετε στις εγκαταστάσεις μας.

Εκπαιδευτικό επίδομα
Το εκπαιδευτικό επίδομα για τον κάθε ωφελούμενο ανέρχεται στα 600€. Σύμφωνα με τα γραφόμενα της πρόσκλησης, οι ωφελούμενοι λαμβάνουν 400€ προκαταβολικά με την ενεργοποίηση της εγγραφής τους και 200€ μετά το πέρας του προγράμματος.

Τι προσφέρουμε
Στα πλαίσια υλοποίησης της δράσης, ο φορέας μας, με χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στην εκπαίδευση στη Ναύπακτο, προσφέρει:

- Πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκατάρτισης με εκπαιδευτικό περιεχόμενο
- Δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης (με απομακρυσμένη διαδικασία)
- Τεχνική υποστήριξη για τυχόν προβλήματα

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2634026888 (Δευτέρα-Παρασκευή 10πμ - 2:00μμ και 5μμ έως 9μμ), στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με τον υπεύθυνο του προγράμματος κ. Γιώργο Παπαδοκωστάκη στο 6972603321. Εναλλακτικά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε αν είστε επιλέξιμοι και να σας βοήθησουμε με την αίτησή σας.

 

Όροι

Με την υποβολή της φόρμας δίνετε τη συγκατάθεσή σας για την διατήρηση στο αρχείο μας των δεδομένων που συλλέγουμε, με σκοπό να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το ενδιαφέρον που εκδηλώσατε. Τα δεδομένα θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 3 μηνών. Για τα προσωπικά σας δεδομένα, σας παρέχεται το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία μας θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
 

σημα εσπα