Εκπαιδευτικά Κέντρα
KYTTEA

Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να παρακινεί το ενδιαφέρον του εκπαιδευόμενου και να τον κάνει να αγαπήσει τη γνώση.

Έναρξη διαδικτυακών μαθημάτων για όλα τα επίπεδα
Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing.

Επικοινωνήστε μαζί μας
ΚΔΑΠ
Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε προγράμματα των δομών μας για έντεκα μήνες (Σεπτέμβριος 2020 έως Ιούλιος 2021) μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
next arrownext arrow
Slider

Υπηρεσίες

Μαθαίνω βιωματικά και ευχάριστα, Ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη προετοιμασία για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας με εγγυημένη επιτυχία.

Τo Κέντρo Δια Βίου Μάθησης 2 KYTTEA παρέχει επιδοτούμενα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης σε εργαζομένους (πχ ΛΑΕΚ) και ανέργους (πχ Voucher), καθώς και σεμινάρια που οδηγούν σε εξετάσεις για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών (πχ Security) και πιστοποίηση γνώσεων (πχ Πληροφορικής).

Σε ένα ευχάριστο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, τα παιδιά συμμετέχουν σε ατομικές και οργανωμένες δραστηριότητες και εργαστήρια, μέσα από τα οποία παίζουν, διασκεδάζουν, μαθαίνουν, αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους και αποκτούν δεξιότητες χρήσιμες για την εξέλιξή τους.

Δείτε όλα τα νέα μας, για όλους τους κλάδους εκπαίδευσης. Νέα τμήματα, εγγραφές, πορεία υλοποίησης...

Είπαν
για
εμάς

Γιάννης Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα οι δάσκαλοι είναι πάντα δίπλα σου με χαμόγελο και διάθεση να σε βοηθήσουν. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας εγγυώνται το υψηλό επίπεδο μάθησης, πάντα με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.

Πτυχιούχος Σχολής Ψηφιακών Συστημάτων Παν. Πειραιά

CPE, Delf B2, Dele B2

Ιωάννα
Παπαγεωργακοπούλου

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα εφαρμόζουν ποικίλες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας με στόχο την αποτελεσματική εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Παρέχουν στους σπουδαστές τους τα κατάλληλα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, τα οποία καθιστούν τη μάθηση διαδραστική και ευχάριστη. Το προσωπικό είναι ιδιαίτερα φιλικό και πάντα δίπλα στους σπουδαστές, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών. Με μια φράση, από τις ομορφότερες αναμνήσεις των μαθητικών χρόνων.

Προπτυχιακή Φοιτήτρια Νομικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών & Ψυχολογίας στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

ECPE, B1 Goethe Zertifikat

Θεώνη Μάμου

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι μονόδρομος. Ευχάριστο μάθημα από καταρτισμένο προσωπικό κρατά τους μαθητές κοντά ακόμα και από "απόσταση". Πρωτοπόροι για την εποχή με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, εκδρομές, παραστάσεις και όλες αυτές τις αναμνήσεις γεμάτες γέλιο που έχουμε όλοι.

Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ECPE, DELF B2, DELE B2

Bona Skrapalli

THE BEST!! Μεγάλο θέμα τα παιδιά να περιμένουν πώς και πώς την ημέρα που έχουν φροντιστήριο. Άψογοι σε όλα: στη διδασκαλία, στην κατανόηση, στο να σου βρούνε λύση σε όλα..;) Υπάρχει ΕΠΙΠΕΔΟ σε όλα, απλά.

Μητέρα της Στέλλας και του Λέανδρου, μαθητών στα παιδικά τμήματα Αγγλικών

Kωνσταντίνος Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι δεδομένη. Η απίστευτη οργάνωση των Κέντρων, το άψογα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και η εναρμόνιση με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την εκμάθηση ξένων γλωσσών αλλά και τη δημιουργία υπέροχων αναμνήσεων.

Μεταπτυχιακός Φοιτητής Κλασικής Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ

CPE, Delf B2

Ασπασία Μπλλόκου

Ευχαριστώ θερμά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα για τη φοβερή δουλειά που κάνουν. Και αυτό μας το απέδειξαν με την προσπάθεια, επιμονή και θέλησή τους τη δύσκολη σχολική χρονιά που περάσαμε φέτος. Συνεχίστε έτσι!

Μητέρα του Kωνσταντίνου, μαθητή στα παιδικά τμήματα Αγγλικών και Ιταλικών

 

06 Μαϊος 2021

Σφραγίδα από φελλό

  Δώσε μια πινελιά άνοιξης σε κάθε σου ζωγραφιά αποτυπώνοντας τη δίκη σου πασχαλίτσα Υλικά: Φελλός από μπουκάλι Ανεξίτηλος μαρκαδόρος Τέμπερα υγρή (κόκκινο χρώμα)  
30 Απριλίου 2021

Λαγουδοέκ-πλεξη!

Κρύψτε τις λιχουδιές σε ένα χάρτινο λαγό έκπληξη! Υλικά:-Χαρτί-Συνδετήρες-Ψαλίδι-Διακορευτής-Νήμα-Μικρές λιχουδιές-Κόλλα-Πομ πομ  
28 Απριλίου 2021

Πασχαλινή κάρτα

  Δείξτε την αγάπη σας με χειροποίητες πασχαλινές κάρτες που μπορείτε να φτιάξετε μαζί με τα παιδάκια σας. Υλικά: Χαρτόνι σε ότι χρώμα θέλουμε για την κάρτα Σελοτέιπ Νήμα σε διαφορά χρώματαΨαλίδι Μολύβι Μαρκαδόρο - μολύβι -στυλό για να γράψουμε τις ευχές  
25 Απριλίου 2021

Διακοσμητικό πασχαλινό αυγό

Ήρθε η ώρα να φτιάξεις μόνος σου διακοσμητικά αυγά πανεύκολα για να φέρεις την Πασχαλινή διάθεση στο σπίτι σου. Υλικά: ΜπαλόνιΣπάγκο ΚόλλαΑτλακόλΨαλίδι  
23 Απριλίου 2021

Πασχαλινό καλαθάκι

Υποδεχόμαστε το Πάσχα με γιορτινή διάθεση και με απλά υλικά κατασκευάζουμε πασχαλινά καλαθάκια🐣🐣   Υλικά: Χαρτόνια ( κόκκινο, κίτρινο, λευκό) ΚόλλαΜατάκιαΨαλίδιΜολύβι
20 Απριλίου 2021

Σφραγίδα σε σχήμα λαγουδάκι (bunny head)

Το Πάσχα πλησιάζει και ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε τις πασχαλινές χειροτεχνίες και κατασκευές. 🐰🐥🥚Μάθε πως να φτιάξεις την σφραγίδα σε σχήμα λαγουδάκι (bunny head) από ρόλο χαρτί και να διακοσμήσεις όλες σου τις ζωγραφιές κάνοντας κλικ στο παρακάτω βίντεο 👇🏽 Υλικά:3 Ρολά από χαρτί Σελοτέιπ για την ένωση 1…
17 Απριλίου 2021

Καστανιέτες

Υλικά:-Σκληρό χαρτόνι από κούτα-Καπάκια μεταλλικά (ή πλαστικά) -Ψαλίδι-Υγρή κόλλα-Μαρκαδόροι