Εκπαιδευτικές υπηρεσίες

Εκπαιδευτικά Κέντρα
KYTTEA

Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να παρακινεί το ενδιαφέρον του εκπαιδευόμενου και να τον κάνει να αγαπήσει τη γνώση.

Ταχύρρρυθμα Μαθήματα Ενηλίκων
Ταχύρρυθμα Προγράμματα Πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας για Ενήλικες

Tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing.

Επικοινωνήστε μαζί μας
ΚΔΑΠ
ΚΔΑΠ
Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε προγράμματα των δομών μας για έντεκα μήνες (Σεπτέμβριο με Ιούλιο ) με το Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Slide 2
Κέντρο ξένων γλωσσών
Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά - Ισπανικά - Ιταλικά - Ελληνικά ως ξένη γλώσσα - Ταχύρρυθμα μαθήματα ενηλίκων

Νεα τμηματα

Εγγραφές από 1η Σεπτεμβρίου

Έναρξη μαθημάτων 11 Σεπτεμβρίου

next arrownext arrow
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow

Υπηρεσίες

Μαθαίνω βιωματικά και ευχάριστα, Ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη προετοιμασία για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας με εγγυημένη επιτυχία.

Τo Κέντρo Δια Βίου Μάθησης 2 KYTTEA παρέχει επιδοτούμενα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης σε εργαζομένους (πχ ΛΑΕΚ) και ανέργους (πχ Voucher), καθώς και σεμινάρια που οδηγούν σε εξετάσεις για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών (πχ Security) και πιστοποίηση γνώσεων (πχ Πληροφορικής).

Σε ένα ευχάριστο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, τα παιδιά συμμετέχουν σε ατομικές και οργανωμένες δραστηριότητες και εργαστήρια, μέσα από τα οποία παίζουν, διασκεδάζουν, μαθαίνουν, αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους και αποκτούν δεξιότητες χρήσιμες για την εξέλιξή τους.

Δείτε όλα τα νέα μας, για όλους τους κλάδους εκπαίδευσης. Νέα τμήματα, εγγραφές, πορεία υλοποίησης...

Είπαν
για
εμάς

Γιάννης Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα οι δάσκαλοι είναι πάντα δίπλα σου με χαμόγελο και διάθεση να σε βοηθήσουν. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας εγγυώνται το υψηλό επίπεδο μάθησης, πάντα με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.

Πτυχιούχος Σχολής Ψηφιακών Συστημάτων Παν. Πειραιά

CPE, Delf B2, Dele B2

Ιωάννα
Παπαγεωργακοπούλου

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα εφαρμόζουν ποικίλες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας με στόχο την αποτελεσματική εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Παρέχουν στους σπουδαστές τους τα κατάλληλα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, τα οποία καθιστούν τη μάθηση διαδραστική και ευχάριστη. Το προσωπικό είναι ιδιαίτερα φιλικό και πάντα δίπλα στους σπουδαστές, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών. Με μια φράση, από τις ομορφότερες αναμνήσεις των μαθητικών χρόνων.

Προπτυχιακή Φοιτήτρια Νομικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών & Ψυχολογίας στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

ECPE, B1 Goethe Zertifikat

Θεώνη Μάμου

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι μονόδρομος. Ευχάριστο μάθημα από καταρτισμένο προσωπικό κρατά τους μαθητές κοντά ακόμα και από "απόσταση". Πρωτοπόροι για την εποχή με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, εκδρομές, παραστάσεις και όλες αυτές τις αναμνήσεις γεμάτες γέλιο που έχουμε όλοι.

Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ECPE, DELF B2, DELE B2

Bona Skrapalli

THE BEST!! Μεγάλο θέμα τα παιδιά να περιμένουν πώς και πώς την ημέρα που έχουν φροντιστήριο. Άψογοι σε όλα: στη διδασκαλία, στην κατανόηση, στο να σου βρούνε λύση σε όλα..;) Υπάρχει ΕΠΙΠΕΔΟ σε όλα, απλά.

Μητέρα της Στέλλας και του Λέανδρου, μαθητών στα παιδικά τμήματα Αγγλικών

Kωνσταντίνος Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι δεδομένη. Η απίστευτη οργάνωση των Κέντρων, το άψογα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και η εναρμόνιση με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την εκμάθηση ξένων γλωσσών αλλά και τη δημιουργία υπέροχων αναμνήσεων.

Μεταπτυχιακός Φοιτητής Κλασικής Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ

CPE, Delf B2

Ασπασία Μπλλόκου

Ευχαριστώ θερμά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα για τη φοβερή δουλειά που κάνουν. Και αυτό μας το απέδειξαν με την προσπάθεια, επιμονή και θέλησή τους τη δύσκολη σχολική χρονιά που περάσαμε φέτος. Συνεχίστε έτσι!

Μητέρα του Kωνσταντίνου, μαθητή στα παιδικά τμήματα Αγγλικών και Ιταλικών

 

02 Οκτωβρίου 2023

Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου

Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου Πριν 452 χρόνια διαδραματίστηκε η Ναυμαχία της Ναυπάκτου. Αυτή την εβδομάδα την αφιερώσαμε σε αυτό το πολύ σημαντικό ιστορικό γεγονός, μία από τις μεγαλύτερες ναυμαχίες στην παγκόσμια ιστορία.  Μιλήσαμε για την ιστορία με πολύ απλά λόγια και μέσα από βιωματικές δημιουργικές εμπειρίες (Ζωγραφική, παιδαγωγικά παιχνίδια, κατασκευές, προβολή οπτικοακουστικού…
29 Σεπτεμβρίου 2023

Επίσκεψη στο Φετιχιέ Τζαμί

Χθες είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στην ατομική έκθεση του Γιάννη Αδαμάκη στο Φετιχιέ Τζαμί από την αρχαιολόγο Βίβιαν Στάικου, στα πλαίσια των εορτασμών για την επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου. Αφού θαυμάσαμε τα έργα του καλλιτέχνη, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και να δημιουργήσουν…
22 Σεπτεμβρίου 2023

Ειρήνη είναι..

 Η Ειρήνη είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο. Φέρνει χαρά, αγάπη, ευτυχία, ηρεμία και ξεγνοιασιά στον κόσμο. Σε αντίθεση με τον Πόλεμο που φέρνει πόνο , μισός, θλίψη, δυστυχία και κακία…   Η 21η Σεπτεμβρίου είναι μια μέρα αφιερωμένη στην Ειρήνη πάνω στη γη.  Εμείς στο ΚΔΑΠ Κυττέα αφιερώσαμε όλη την εβδομάδα σε αυτή…
15 Σεπτεμβρίου 2023

Καλή ΚΔΑΠoχρονιά!

Αυτή η εβδομάδα κύλισε υπέροχα στο ΚΔΑΠ Κυττέα για τους μικρούς μας φίλους!  Γίναμε όλοι μια παρέα και με κλίμα συνεργασίας και αρκετή φαντασία δημιουργήσαμε μοναδικά πράγματα!  Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά! 
08 Σεπτεμβρίου 2023

Επιστροφή στο ΚΔΑΠ Κυττέα

Επιστροφή στο ΚΔΑΠ Κυττέα   Σε ένα ευχάριστο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, τα παιδιά συμμετέχουν σε ατομικές και οργανωμένες δραστηριότητες και εργαστήρια, μέσα από τα οποία παίζουν, διασκεδάζουν, μαθαίνουν, αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους και αποκτούν δεξιότητες χρήσιμες για την εξέλιξή τους. Σας περιμένουμε στο πιο δημιουργικό…
01 Αυγούστου 2023

Καλές διακοπές από τα ΚΔΑΠ Κυττέα!

Οι μικροί μας φίλοι είπαν “αντίο” σε άλλη μια δημιουργική χρονιά που φθάνει στο τέλος της. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ Κυττέα! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!  
26 Ιουλίου 2023

Επίσκεψη στις ιχθυοκαλλιέργειες ''AVRAMAR''

Κάτι από τη σημερινή μας επίσκεψη στις εγκαταστάσεις ιχθυοκαλλιεργειών της εταιρίας «AVRAMAR» στην παραλία Χιλιαδούς.  Είδαμε πολλά ψάρια και μάθαμε πώς μεγαλώνουν η τσιπούρα, τα λαβράκι και το φαγκρί πριν φτάσουν στο πιάτο μας.