Εκπαιδευτικά Κέντρα
KYTTEA

Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να παρακινεί το ενδιαφέρον του εκπαιδευόμενου και να τον κάνει να αγαπήσει τη γνώση.

ΚΔΑΠ
Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε προγράμματα των δομών μας για έντεκα μήνες (από Σεπτέμβριο 2021 μέχρι Ιούλιο 2022) μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Έναρξη καλοκαιρινών μαθημάτων
Περάστε το καλοκαίρι σας μαθαίνοντας μια ξένη γλώσσα!

Προσφερόμενα θερινά προγράμματα
Εντατικά καλοκαιρινά μαθήματα σε όλα τα επίπεδα
Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι σας, ολοκληρώνοντας την ύλη ενός επιπέδου.
Μαθήματα προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά
Καλύψτε τυχόν κενά με ενισχυτικά μαθήματα.

Δυνατότητα διαδικτυακών μαθημάτων
Κάντε μαθήματα από όπου κι αν βρίσκεστε, αρκεί να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Έναρξη καλοκαιρινών μαθημάτων 28/06/2021

Tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing.

previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
next arrownext arrow
Slider

Υπηρεσίες

Μαθαίνω βιωματικά και ευχάριστα, Ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη προετοιμασία για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας με εγγυημένη επιτυχία.

Τo Κέντρo Δια Βίου Μάθησης 2 KYTTEA παρέχει επιδοτούμενα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης σε εργαζομένους (πχ ΛΑΕΚ) και ανέργους (πχ Voucher), καθώς και σεμινάρια που οδηγούν σε εξετάσεις για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών (πχ Security) και πιστοποίηση γνώσεων (πχ Πληροφορικής).

Σε ένα ευχάριστο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, τα παιδιά συμμετέχουν σε ατομικές και οργανωμένες δραστηριότητες και εργαστήρια, μέσα από τα οποία παίζουν, διασκεδάζουν, μαθαίνουν, αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους και αποκτούν δεξιότητες χρήσιμες για την εξέλιξή τους.

Δείτε όλα τα νέα μας, για όλους τους κλάδους εκπαίδευσης. Νέα τμήματα, εγγραφές, πορεία υλοποίησης...

Είπαν
για
εμάς

Γιάννης Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα οι δάσκαλοι είναι πάντα δίπλα σου με χαμόγελο και διάθεση να σε βοηθήσουν. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας εγγυώνται το υψηλό επίπεδο μάθησης, πάντα με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.

Πτυχιούχος Σχολής Ψηφιακών Συστημάτων Παν. Πειραιά

CPE, Delf B2, Dele B2

Ιωάννα
Παπαγεωργακοπούλου

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα εφαρμόζουν ποικίλες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας με στόχο την αποτελεσματική εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Παρέχουν στους σπουδαστές τους τα κατάλληλα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, τα οποία καθιστούν τη μάθηση διαδραστική και ευχάριστη. Το προσωπικό είναι ιδιαίτερα φιλικό και πάντα δίπλα στους σπουδαστές, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών. Με μια φράση, από τις ομορφότερες αναμνήσεις των μαθητικών χρόνων.

Προπτυχιακή Φοιτήτρια Νομικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών & Ψυχολογίας στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

ECPE, B1 Goethe Zertifikat

Θεώνη Μάμου

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι μονόδρομος. Ευχάριστο μάθημα από καταρτισμένο προσωπικό κρατά τους μαθητές κοντά ακόμα και από "απόσταση". Πρωτοπόροι για την εποχή με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, εκδρομές, παραστάσεις και όλες αυτές τις αναμνήσεις γεμάτες γέλιο που έχουμε όλοι.

Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ECPE, DELF B2, DELE B2

Bona Skrapalli

THE BEST!! Μεγάλο θέμα τα παιδιά να περιμένουν πώς και πώς την ημέρα που έχουν φροντιστήριο. Άψογοι σε όλα: στη διδασκαλία, στην κατανόηση, στο να σου βρούνε λύση σε όλα..;) Υπάρχει ΕΠΙΠΕΔΟ σε όλα, απλά.

Μητέρα της Στέλλας και του Λέανδρου, μαθητών στα παιδικά τμήματα Αγγλικών

Kωνσταντίνος Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι δεδομένη. Η απίστευτη οργάνωση των Κέντρων, το άψογα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και η εναρμόνιση με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την εκμάθηση ξένων γλωσσών αλλά και τη δημιουργία υπέροχων αναμνήσεων.

Μεταπτυχιακός Φοιτητής Κλασικής Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ

CPE, Delf B2

Ασπασία Μπλλόκου

Ευχαριστώ θερμά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα για τη φοβερή δουλειά που κάνουν. Και αυτό μας το απέδειξαν με την προσπάθεια, επιμονή και θέλησή τους τη δύσκολη σχολική χρονιά που περάσαμε φέτος. Συνεχίστε έτσι!

Μητέρα του Kωνσταντίνου, μαθητή στα παιδικά τμήματα Αγγλικών και Ιταλικών

 

23 Ιουλίου 2021

Τρέφομαι υγιεινά…δόντια και σώμα να έχω γερά!

Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή είναι το κλειδί για την καλή και ομαλή λειτουργία του οργανισμού. Αυτή την εβδομάδα στα ΚΔΑΠ ΚΥΤΤΕΑ τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να διερευνήσουν τις διατροφικές τους συνήθειες και να κατανοήσουν τις έννοιες «υγιεινό» και «ανθυγιεινό». 🍏🌶🥦🍒🍊🥑🍉Η διατροφολόγος κυρία Αθηνά Κατσίκα μάς μίλησε για την…
18 Ιουλίου 2021

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στα ΚΔΑΠ ΚΥΤΤΕΑ μέσω ΕΣΠΑ

Από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για ΔΩΡΕΑΝ δημιουργική απασχόληση παιδιών 5-12 ετών στα ΚΔΑΠ ΚΥΤΤΕΑ στο πλαίσιο της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» Περιόδου 2021-2022. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά με κωδικούς taxisnet μέσω ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.…
14 Ιουλίου 2021

If you're happy....

Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα! Στο διαδικτυακό εργαστήριο English Play μιλήσαμε για τα πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους. Τραγουδήσαμε και χορέψαμε το τραγούδι If you´re happy and you know it.     Στη συνέχεια, παίξαμε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, ψάχνοντας τα ζευγάρια των φράσεων του τραγουδιού. Μπορείτε να πετύχετε καλύτερη βαθμολογία από εμάς;  …
13 Ιουλίου 2021

Διαδικτυακά εργαστήρια στα ΚΔΑΠ Κυττέα

  Ακόμα κι αν αυτή την εβδομάδα παραμένουμε κλειστά, τα αγαπημένα σας εργαστήρια έρχονται στο σπίτι σας μέσω διαδικτύου!  Πληροφορίες / δηλώσεις συμμετοχής: 2634028214 / 6944785235
05 Ιουλίου 2021

Νοιάζομαι και δρω

Για να υπάρχει χαρά σε κάθε άκρη της γης «Γίνε και εσύ εθελοντής» 🤚🏾🌏🤚🏽🌍🤚🏿🌎🤚🏻 Μια εβδομάδα ακόμα έφτασε στο τέλος της με ευχάριστα εργαστήρια αλλά και αρκετή τροφή για σκέψη και δράση! #kdapkyttea #strongertogether🔗
26 Ιουνίου 2021

Μουσικά μονοπάτια

Αυτή η εβδομάδα στα ΚΔΑΠ Κυττέα ήταν αφιερωμένη στη μουσική.🎶🎵 Μάθαμε για τις νότες και τα μουσικά όργανα και φτιάξαμε τα δικά μας.🎼🎸🥁Ταξιδέψαμε σε ένα κόσμο γεμάτο χρώματα και ήχους… στον κόσμο του Μεξικού! 🇲🇽 Ακούσαμε τραγούδια και χορέψαμε. Και φυσικά δεν έλειψε ο διαγωνισμός καραόκε!🎵🎤🎶
25 Ιουνίου 2021

Summer ΚΔΑΠ 2021

Μπορεί το καλοκαίρι η θερμοκρασία να ανεβαίνει, αλλά στο Summer ΚΔΑΠ ΚΥΤΤΕΑ σας περιμένει η καλύτερη παρέα με πολλά δροσερά εργαστήρια!