Εκπαιδευτικές υπηρεσίες

Εκπαιδευτικά Κέντρα
KYTTEA

Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να παρακινεί το ενδιαφέρον του εκπαιδευόμενου και να τον κάνει να αγαπήσει τη γνώση.

Ταχύρρρυθμα Μαθήματα Ενηλίκων
Ταχύρρυθμα Προγράμματα Πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας για Ενήλικες

Tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing.

Επικοινωνήστε μαζί μας
ΚΔΑΠ
ΚΔΑΠ
Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε προγράμματα των δομών μας για έντεκα μήνες (από Σεπτέμβριο 2022 μέχρι Ιούλιο 2023) μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

ΚΞΓ
Έναρξη καλοκαιρινών μαθημάτων
Περάστε το καλοκαίρι σας μαθαίνοντας μια ξένη γλώσσα!

Προσφερόμενα θερινά προγράμματα
Εντατικά καλοκαιρινά μαθήματα σε όλα τα επίπεδα
Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι σας, ολοκληρώνοντας την ύλη ενός επιπέδου.
Μαθήματα προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά
Καλύψτε τυχόν κενά με ενισχυτικά μαθήματα.

Δυνατότητα διαδικτυακών μαθημάτων
Κάντε μαθήματα από όπου κι αν βρίσκεστε, αρκεί να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Έναρξη καλοκαιρινών μαθημάτων 20/06/2022

Tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing.

Slide 2
Κέντρο ξένων γλωσσών
Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά - Ισπανικά - Ιταλικά - Ελληνικά ως ξένη γλώσσα - Ταχύρρυθμα μαθήματα ενηλίκων

Νεα τμηματα

Καλοκαρινά Εντατικά Μαθήματα

Έναρξη μαθημάτων 20 Ιουνίου 2022

next arrownext arrow
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow

Υπηρεσίες

Μαθαίνω βιωματικά και ευχάριστα, Ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη προετοιμασία για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας με εγγυημένη επιτυχία.

Τo Κέντρo Δια Βίου Μάθησης 2 KYTTEA παρέχει επιδοτούμενα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης σε εργαζομένους (πχ ΛΑΕΚ) και ανέργους (πχ Voucher), καθώς και σεμινάρια που οδηγούν σε εξετάσεις για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών (πχ Security) και πιστοποίηση γνώσεων (πχ Πληροφορικής).

Σε ένα ευχάριστο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, τα παιδιά συμμετέχουν σε ατομικές και οργανωμένες δραστηριότητες και εργαστήρια, μέσα από τα οποία παίζουν, διασκεδάζουν, μαθαίνουν, αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους και αποκτούν δεξιότητες χρήσιμες για την εξέλιξή τους.

Δείτε όλα τα νέα μας, για όλους τους κλάδους εκπαίδευσης. Νέα τμήματα, εγγραφές, πορεία υλοποίησης...

Είπαν
για
εμάς

Γιάννης Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα οι δάσκαλοι είναι πάντα δίπλα σου με χαμόγελο και διάθεση να σε βοηθήσουν. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας εγγυώνται το υψηλό επίπεδο μάθησης, πάντα με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.

Πτυχιούχος Σχολής Ψηφιακών Συστημάτων Παν. Πειραιά

CPE, Delf B2, Dele B2

Ιωάννα
Παπαγεωργακοπούλου

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα εφαρμόζουν ποικίλες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας με στόχο την αποτελεσματική εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Παρέχουν στους σπουδαστές τους τα κατάλληλα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, τα οποία καθιστούν τη μάθηση διαδραστική και ευχάριστη. Το προσωπικό είναι ιδιαίτερα φιλικό και πάντα δίπλα στους σπουδαστές, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών. Με μια φράση, από τις ομορφότερες αναμνήσεις των μαθητικών χρόνων.

Προπτυχιακή Φοιτήτρια Νομικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών & Ψυχολογίας στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

ECPE, B1 Goethe Zertifikat

Θεώνη Μάμου

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι μονόδρομος. Ευχάριστο μάθημα από καταρτισμένο προσωπικό κρατά τους μαθητές κοντά ακόμα και από "απόσταση". Πρωτοπόροι για την εποχή με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, εκδρομές, παραστάσεις και όλες αυτές τις αναμνήσεις γεμάτες γέλιο που έχουμε όλοι.

Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ECPE, DELF B2, DELE B2

Bona Skrapalli

THE BEST!! Μεγάλο θέμα τα παιδιά να περιμένουν πώς και πώς την ημέρα που έχουν φροντιστήριο. Άψογοι σε όλα: στη διδασκαλία, στην κατανόηση, στο να σου βρούνε λύση σε όλα..;) Υπάρχει ΕΠΙΠΕΔΟ σε όλα, απλά.

Μητέρα της Στέλλας και του Λέανδρου, μαθητών στα παιδικά τμήματα Αγγλικών

Kωνσταντίνος Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι δεδομένη. Η απίστευτη οργάνωση των Κέντρων, το άψογα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και η εναρμόνιση με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την εκμάθηση ξένων γλωσσών αλλά και τη δημιουργία υπέροχων αναμνήσεων.

Μεταπτυχιακός Φοιτητής Κλασικής Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ

CPE, Delf B2

Ασπασία Μπλλόκου

Ευχαριστώ θερμά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα για τη φοβερή δουλειά που κάνουν. Και αυτό μας το απέδειξαν με την προσπάθεια, επιμονή και θέλησή τους τη δύσκολη σχολική χρονιά που περάσαμε φέτος. Συνεχίστε έτσι!

Μητέρα του Kωνσταντίνου, μαθητή στα παιδικά τμήματα Αγγλικών και Ιταλικών

 

23 Ιουνίου 2022

Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Ανέργων ΟΑΕΔ

Νέο πρόγραμμα ανέργων με τίτλο «Προγράμματα Αναβάθμισης Δεξιοτήτων & Επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και “πράσινες” δεξιότητες»   Το πρόγραμμα: απευθύνεται σε ανέργους οποιασδήποτε ηλικίας περιλαμβάνει κατάρτιση (διάρκειας 200 ωρών) σε αντικείμενα που έχουν σχέση με τις «πράσινες» και τις ψηφιακές δεξιότητες.. περιλαμβάνει εκπαιδευτικό επίδομα 1000€.…
18 Ιουνίου 2022

Summer ΚΔΑΠ I

🐠Η προτεραιότητα μας στο Summer ΚΔΑΠ Κυττέα είναι τα παιδιά να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους, να παίξουν, να αθληθούν, να καλλιεργήσουν νέες δεξιότητες, να εκφραστούν, να κάνουν νέες φιλίες και να περάσουν μέρες χαρούμενες γεμάτες ερεθίσματα, διασκέδαση και δημιουργικές στιγμές❗️☀️Αυτή την εβδομάδα τα παιδιά μας, είχαν την δυνατότητα να…
11 Ιουνίου 2022

Αγαπώ το Περιβάλλον

🌎Αγαπώ τη Γη, φροντίζω το περιβάλλον🌍5 Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα ΠεριβάλλοντοςΤο περιβάλλον κινδυνεύει….από τον άνθρωπο που:•Πετάει τα σκουπίδια του στην θάλασσα, στους δρόμους…και όχι στους κάδους απορριμμάτων.•Δεν κάνει ανακύκλωση.•Χρησιμοποιεί πολύ τα αυτοκίνητα.•Μολύνει τον αέρα με καυσαέρια.•Χρησιμοποιεί πολύ πλαστικό.Πρέπει να δώσουμε μια μάχη για να σώσουμε το περιβάλλον.Όλοι μαζί, μεγάλοι μικροί…ας αποκτήσουμε…
10 Ιουνίου 2022

Summer ΚΔΑΠ 2022

Το σχολείο τελειώνει και η διασκέδαση ξεκινά! ☀️Το SUMMER ΚΔΑΠ Κυττέα ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει τους μικρούς του φίλους από τις 16 Ιουνίου έως και τις 29 Ιουλίου 2022 για έξι εβδομάδες ξέφρενου παιχνιδιού και διασκέδασης. 🥳🎉
05 Ιουνίου 2022

all we need is Peace

Οι μαθητές των Εκπαιδευτικών Κέντρων Κυττέα παρουσίασαν την Τετάρτη 1 Ιουνίου στο κατάμεστο Τεχνουργείο τις εργασίες τους με θέμα την ειρήνη. Μέσα από ζωγραφιές, τραγούδια, ποιήματα, θεατρικά και βίντεο μας μίλησαν για τα δεινά του πολέμου και τον ειρηνικό κόσμο που ονειρεύονται.
05 Ιουνίου 2022

Θερινή ποδηλατάδα

🚲ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ🚴🏼‍♂️ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ! 🚴🏽‍♀️🚴🏽 Αυτήν την εβδομάδα μιλήσαμε για τη σημασία που έχει το να κινείσαι με ποδήλατο στις πόλεις, γιατί πέραν του ότι μας κάνει καλό στην υγεία μας, δεν ρυπαίνει καθόλου το περιβάλλον. Συγκεκριμένα:•Μιλήσαμε για τα ποδήλατα μας ,το χρώμα τους,τις διαστάσεις τους,…
29 Μαϊος 2022

Τα μυστικά του διαστήματος

Το δικο μας ταξίδι στο διάστημα ☄️🌏🚀Όλα καλά στη γη αλλά είπαμε να δούμε τι γίνεται και στο διάστημα! Τι είναι το ηλιακό σύστημα; Tι είναι τα αστέρια; Πόσοι είναι οι πλανήτες; Πώς αλλάζει η μέρα και η νύχτα; Οι αστροναύτες κοιμούνται μέσα στον πύραυλο; Όλ’ αυτά τα ερωτήματα έπρεπε…