Εκπαιδευτικές υπηρεσίες

Εκπαιδευτικά Κέντρα
KYTTEA

Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να παρακινεί το ενδιαφέρον του εκπαιδευόμενου και να τον κάνει να αγαπήσει τη γνώση.

Ταχύρρρυθμα Μαθήματα Ενηλίκων
Ταχύρρυθμα Προγράμματα Πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας για Ενήλικες

Tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing.

Επικοινωνήστε μαζί μας
ΚΔΑΠ
ΚΔΑΠ
Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε προγράμματα των δομών μας για έντεκα μήνες (από Σεπτέμβριο 2022 μέχρι Ιούλιο 2023) με το Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, περιόδου 2022-2023.

Slide 2
Κέντρο ξένων γλωσσών
Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά - Ισπανικά - Ιταλικά - Ελληνικά ως ξένη γλώσσα - Ταχύρρυθμα μαθήματα ενηλίκων

Νεα τμηματα

Εγγραφές από 1η Σεπτεμβρίου

Έναρξη μαθημάτων 12 Σεπτεμβρίου

next arrownext arrow
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow

Υπηρεσίες

Μαθαίνω βιωματικά και ευχάριστα, Ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη προετοιμασία για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας με εγγυημένη επιτυχία.

Τo Κέντρo Δια Βίου Μάθησης 2 KYTTEA παρέχει επιδοτούμενα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης σε εργαζομένους (πχ ΛΑΕΚ) και ανέργους (πχ Voucher), καθώς και σεμινάρια που οδηγούν σε εξετάσεις για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών (πχ Security) και πιστοποίηση γνώσεων (πχ Πληροφορικής).

Σε ένα ευχάριστο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, τα παιδιά συμμετέχουν σε ατομικές και οργανωμένες δραστηριότητες και εργαστήρια, μέσα από τα οποία παίζουν, διασκεδάζουν, μαθαίνουν, αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους και αποκτούν δεξιότητες χρήσιμες για την εξέλιξή τους.

Δείτε όλα τα νέα μας, για όλους τους κλάδους εκπαίδευσης. Νέα τμήματα, εγγραφές, πορεία υλοποίησης...

Είπαν
για
εμάς

Γιάννης Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα οι δάσκαλοι είναι πάντα δίπλα σου με χαμόγελο και διάθεση να σε βοηθήσουν. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας εγγυώνται το υψηλό επίπεδο μάθησης, πάντα με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.

Πτυχιούχος Σχολής Ψηφιακών Συστημάτων Παν. Πειραιά

CPE, Delf B2, Dele B2

Ιωάννα
Παπαγεωργακοπούλου

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα εφαρμόζουν ποικίλες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας με στόχο την αποτελεσματική εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Παρέχουν στους σπουδαστές τους τα κατάλληλα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, τα οποία καθιστούν τη μάθηση διαδραστική και ευχάριστη. Το προσωπικό είναι ιδιαίτερα φιλικό και πάντα δίπλα στους σπουδαστές, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών. Με μια φράση, από τις ομορφότερες αναμνήσεις των μαθητικών χρόνων.

Προπτυχιακή Φοιτήτρια Νομικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών & Ψυχολογίας στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

ECPE, B1 Goethe Zertifikat

Θεώνη Μάμου

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι μονόδρομος. Ευχάριστο μάθημα από καταρτισμένο προσωπικό κρατά τους μαθητές κοντά ακόμα και από "απόσταση". Πρωτοπόροι για την εποχή με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, εκδρομές, παραστάσεις και όλες αυτές τις αναμνήσεις γεμάτες γέλιο που έχουμε όλοι.

Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ECPE, DELF B2, DELE B2

Bona Skrapalli

THE BEST!! Μεγάλο θέμα τα παιδιά να περιμένουν πώς και πώς την ημέρα που έχουν φροντιστήριο. Άψογοι σε όλα: στη διδασκαλία, στην κατανόηση, στο να σου βρούνε λύση σε όλα..;) Υπάρχει ΕΠΙΠΕΔΟ σε όλα, απλά.

Μητέρα της Στέλλας και του Λέανδρου, μαθητών στα παιδικά τμήματα Αγγλικών

Kωνσταντίνος Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι δεδομένη. Η απίστευτη οργάνωση των Κέντρων, το άψογα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και η εναρμόνιση με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την εκμάθηση ξένων γλωσσών αλλά και τη δημιουργία υπέροχων αναμνήσεων.

Μεταπτυχιακός Φοιτητής Κλασικής Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ

CPE, Delf B2

Ασπασία Μπλλόκου

Ευχαριστώ θερμά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα για τη φοβερή δουλειά που κάνουν. Και αυτό μας το απέδειξαν με την προσπάθεια, επιμονή και θέλησή τους τη δύσκολη σχολική χρονιά που περάσαμε φέτος. Συνεχίστε έτσι!

Μητέρα του Kωνσταντίνου, μαθητή στα παιδικά τμήματα Αγγλικών και Ιταλικών

 

18 Νοεμβρίου 2023

Σεβάσου τα Δικαιώματα μου!

Κάθε παιδί έχει δικαίωμα να γνωρίζει και να υπερασπίζεται τα δικαιώματα του.  Για αυτό και εμείς στα ΚΔΑΠ Κυττέα φροντίσαμε να μάθουμε τα παιδιά τα δικαιώματα τους μέσα από τη συζήτηση και τα παιχνίδια (βιωματικά εργαστήρια) που κάναμε για να βοηθήσουμε να διορθώσουμε.  
25 Νοεμβρίου 2022

Η εποχή των Δεινοσαύρων

        Οι δεινόσαυροι αποτελούν μια θεματική ενότητα που λατρεύουν τα παιδιά.  Με το ΚΔΑΠ Κυττέα αυτή την εβδομάδα, ταξιδέψαμε στο παρελθόν, γίναμε για λίγο παλαιοντολόγοι, γνωρίσαμε τα διαφορά είδη δεινοσαύρων, ψάξαμε και βρήκαμε κάποια από τα αποτυπώματα και οστά τους αλλά το ταξίδι στη θεματική ενότητα, δεν…
21 Νοεμβρίου 2022

Amazing Guinness World Records by F Class

Ξέρετε ποιος αθλητής κατέχει το ρεκόρ για τις περισσότερες εκπληρωμένες ευχές στο πρόγραμμα Κάνε μια Ευχή; 🌠Ποιος ποδοσφαιριστής έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ σε διεθνείς αγώνες; ⚽Τι ύψος είχε ο ψηλότερος σκύλος στον κόσμο; 🐶Ακόμα περισσότερα περίεργα ρεκόρ Γκίνες μάς παρουσιάζουν οι μαθητές της φετινής F Class.Do you know who…
11 Νοεμβρίου 2022

Εβδομάδα Καλοσύνης

Το ΚΔΑΠ Κυττέα αυτή την εβδομάδα γέμισε με θετικές και αισιόδοξες ιδέες.  Από βάζα καλοσύνης μέχρι εγκάρδια σφιχταγκαλιάσματα Και θα δείτε πως πάντα υπάρχουν τρόποι να βοηθήσετε ώστε να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος, ακόμα κι αν είστε μικροί ή λίγο ντροπαλοί.
10 Νοεμβρίου 2022

A Class Meeting 2022

Με πολλή χαρά υποδεχθήκαμε τους γονείς και μαθητές A Junior για την πρώτη ενημερωτική συνάντηση της χρονιάς. Παρακολουθήσαμε βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα από τις τάξεις μας, μιλήσαμε για τη μέθοδο που ακολουθούμε και οι μικροί μαθητές μάς έδειξαν πόσα πολλά έχουν μάθει μέσα σε μόλις 2 μήνες. Η ανταμοιβή τους ήταν το…
04 Νοεμβρίου 2022

Γίνε κι εσύ εθελοντής!

Σε προβληματίζει, σε στενοχωρεί, η θέα πλαστικών και άλλων απορριμμάτων στις ακτές και το φυσικό μας περιβάλλον;  Πάρε και εσύ μέρος στην παιδική HELMEPA - Hellenic Marine Environment Protection Association(περιβαλλοντικό πρόγραμμα)γίνε και εσύ η λύση στο πρόβλημα καθαρίζοντας εθελοντικά θάλασσες και ακτές όπως εμείς!    
31 Οκτωβρίου 2022

Εβδομάδα Halloween

Το Halloween αδιαμφισβήτητα είναι το πιο κουλ θέμα για πάρτι μέσα στον Οκτώβρη!  Νόστιμες κολοκύθες μετατράπηκαν σε τρομακτικά πλάσματα βγαλμένα από σκοτεινά παραμύθια, ενώ σκελετοί, μάγισσες και φαντάσματα τρύπωναν σε διάφορα σημεία του ΚΔΑΠ Κυττέα και ξαφνικά εμφανίζονταν ρωτώντας: Trick or Treat?