Εκπαιδευτικές υπηρεσίες

Εκπαιδευτικά Κέντρα
KYTTEA

Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να παρακινεί το ενδιαφέρον του εκπαιδευόμενου και να τον κάνει να αγαπήσει τη γνώση.

Ταχύρρρυθμα Μαθήματα Ενηλίκων
Ταχύρρυθμα Προγράμματα Πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας για Ενήλικες
Έναρξη μαθημάτων 17 Ιανουαρίου 2022

Tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing.

Επικοινωνήστε μαζί μας
ΚΔΑΠ
ΚΔΑΠ
Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε προγράμματα των δομών μας για έντεκα μήνες (από Σεπτέμβριο 2021 μέχρι Ιούλιο 2022) μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Slide 2
Κέντρο ξένων γλωσσών
Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά - Ισπανικά - Ιταλικά - Ελληνικά ως ξένη γλώσσα - Ταχύρρυθμα μαθήματα ενηλίκων

Νεα τμηματα

Ταχύρρυθμα Τμήματα Ενηλίκων

Έναρξη μαθημάτων 17 Ιανουαρίου 2022

next arrownext arrow
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow

Υπηρεσίες

Μαθαίνω βιωματικά και ευχάριστα, Ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη προετοιμασία για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας με εγγυημένη επιτυχία.

Τo Κέντρo Δια Βίου Μάθησης 2 KYTTEA παρέχει επιδοτούμενα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης σε εργαζομένους (πχ ΛΑΕΚ) και ανέργους (πχ Voucher), καθώς και σεμινάρια που οδηγούν σε εξετάσεις για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών (πχ Security) και πιστοποίηση γνώσεων (πχ Πληροφορικής).

Σε ένα ευχάριστο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, τα παιδιά συμμετέχουν σε ατομικές και οργανωμένες δραστηριότητες και εργαστήρια, μέσα από τα οποία παίζουν, διασκεδάζουν, μαθαίνουν, αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους και αποκτούν δεξιότητες χρήσιμες για την εξέλιξή τους.

Δείτε όλα τα νέα μας, για όλους τους κλάδους εκπαίδευσης. Νέα τμήματα, εγγραφές, πορεία υλοποίησης...

Είπαν
για
εμάς

Γιάννης Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα οι δάσκαλοι είναι πάντα δίπλα σου με χαμόγελο και διάθεση να σε βοηθήσουν. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας εγγυώνται το υψηλό επίπεδο μάθησης, πάντα με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.

Πτυχιούχος Σχολής Ψηφιακών Συστημάτων Παν. Πειραιά

CPE, Delf B2, Dele B2

Ιωάννα
Παπαγεωργακοπούλου

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα εφαρμόζουν ποικίλες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας με στόχο την αποτελεσματική εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Παρέχουν στους σπουδαστές τους τα κατάλληλα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, τα οποία καθιστούν τη μάθηση διαδραστική και ευχάριστη. Το προσωπικό είναι ιδιαίτερα φιλικό και πάντα δίπλα στους σπουδαστές, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών. Με μια φράση, από τις ομορφότερες αναμνήσεις των μαθητικών χρόνων.

Προπτυχιακή Φοιτήτρια Νομικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών & Ψυχολογίας στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

ECPE, B1 Goethe Zertifikat

Θεώνη Μάμου

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι μονόδρομος. Ευχάριστο μάθημα από καταρτισμένο προσωπικό κρατά τους μαθητές κοντά ακόμα και από "απόσταση". Πρωτοπόροι για την εποχή με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, εκδρομές, παραστάσεις και όλες αυτές τις αναμνήσεις γεμάτες γέλιο που έχουμε όλοι.

Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ECPE, DELF B2, DELE B2

Bona Skrapalli

THE BEST!! Μεγάλο θέμα τα παιδιά να περιμένουν πώς και πώς την ημέρα που έχουν φροντιστήριο. Άψογοι σε όλα: στη διδασκαλία, στην κατανόηση, στο να σου βρούνε λύση σε όλα..;) Υπάρχει ΕΠΙΠΕΔΟ σε όλα, απλά.

Μητέρα της Στέλλας και του Λέανδρου, μαθητών στα παιδικά τμήματα Αγγλικών

Kωνσταντίνος Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι δεδομένη. Η απίστευτη οργάνωση των Κέντρων, το άψογα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και η εναρμόνιση με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την εκμάθηση ξένων γλωσσών αλλά και τη δημιουργία υπέροχων αναμνήσεων.

Μεταπτυχιακός Φοιτητής Κλασικής Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ

CPE, Delf B2

Ασπασία Μπλλόκου

Ευχαριστώ θερμά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα για τη φοβερή δουλειά που κάνουν. Και αυτό μας το απέδειξαν με την προσπάθεια, επιμονή και θέλησή τους τη δύσκολη σχολική χρονιά που περάσαμε φέτος. Συνεχίστε έτσι!

Μητέρα του Kωνσταντίνου, μαθητή στα παιδικά τμήματα Αγγλικών και Ιταλικών

 

15 Μαϊος 2022

12 points go to ΚΔΑΠ!

🎤EUROVISION JUNIOR🎤Ο διαγωνισμός τραγουδιού ήρθε στο ΚΔΑΠ Κυττέα! 🎵 Αυτή την εβδομάδα, το ΚΔΑΠ μας γέμισε με μουσική, στίχους, νότες και χειροκροτήματα από τους μικρούς μας φίλους. 💿🎼📀Οι συμμετέχοντες καθώς και η κριτική επιτροπή, το απόλαυσαν ιδιαίτερα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το επαναλάβουμε!! 🎵🎤🎶
10 Μαϊος 2022

Η οικογένειά μου

Αυτή την εβδομάδα ασχοληθήκαμε με την οικογένεια! Θέμα ανεξάντλητο... τόσο αγαπημένο από τα παιδιά! 👨‍👩‍👧‍👦Μιλήσαμε για τα μέλη της οικογένειάς μας και ετοιμάσαμε δωράκια για τη γιορτή της μητέρας!👩🏼‍🍼👩‍👧‍👦•Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου• 💝
01 Μαϊος 2022

Σας προσκαλούμε στην γιορτή των λουλουδιών!

❣Back to ΚΔΑΠ ❣Μετά απο τις πασχαλινές διακοπές γυρίσαμε στο ΚΔΑΠ γεμάτοι όρεξη για δημιουργία και παιχνίδι! Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και όλα γύρω ομορφαίνουν και ανθίζουν! 💐🌹🌼🏵🌷🌻🌸🌺
22 Απριλίου 2022

Τ' αυγά και τα πασχάλια

Πλησιάζει η Πασχαλιά κι όλοι έχουμε χαρά.Οι μεγάλοι και οι μικροίγιατί έρχεται Λαμπρή! 🐰🐣🐞🐥🥚🥕Το ΚΔΑΠ Κυττέα σας εύχεται Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση!
17 Απριλίου 2022

Αναζητώντας το λαγουδάκι του Πάσχα

🐰Αναζητώντας το λαγουδάκι του Πάσχα! 🐰Το ΚΔΑΠ Κυττέα γέμισε από αυτοσχέδιους, χειροποίητους και origami λαγούς που προμηνύουν την Άνοιξη και το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι η γιορτή του Πάσχα πλησιάζει! 🐞Εμείς λοιπόν είμαστε εδώ να σας προσφέρουμε ένα πλούσιο σε δραστηριότητες πρόγραμμα! Μη λείψει ΚΑΝΕΙΣ❣️🐥🐔🐞🐣🐰🐇Μ.Δευτέρα-Μ.Πέμπτη 08:00-16:00 & Τρίτη 26/4-Παρασκευή 29/4 08:00-16:00.
10 Απριλίου 2022

Το Σώμα ΜΟΥ!

Σε αυτή την ενότητα ασχοληθήκαμε με το σώμα μας και τα διάφορα μέρη του. •Γνωρίσαμε και ονομάσαμε μερικά από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του σώματός μας και εξερευνήσαμε τι κρύβεται μέσα σε αυτό προκειμένου να το φροντίζουμε και να ζούμε υγιείς και χαρούμενοι. 😃•Κατονομάσαμε κάποια από τα όργανα μας και είδαμε…
04 Απριλίου 2022

Ατμόσφαιρα θεατράλε!

🎭 Με αφορμή την 27η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, το ΚΔΑΠ Κυττέα επισκέφτηκε η θεατρολόγος κυρία Θωμαΐς Κρητικού με μια δράση-γνωριμία με το θέατρο.Σε ένα βιωματικό θεατρικό δρώμενο οι μικροί μαθητές έπαιξαν διάφορους ρόλους, καθώς και πολλά διαφορετικά παιχνίδια αλληλεπίδρασης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την κυρία Θωμαΐδα Κρητικού…