Εκπαιδευτικές υπηρεσίες

Εκπαιδευτικά Κέντρα
KYTTEA

Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να παρακινεί το ενδιαφέρον του εκπαιδευόμενου και να τον κάνει να αγαπήσει τη γνώση.

Ταχύρρρυθμα Μαθήματα Ενηλίκων
Ταχύρρυθμα Προγράμματα Πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας για Ενήλικες

Tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing.

Επικοινωνήστε μαζί μας
ΚΔΑΠ
ΚΔΑΠ
Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε προγράμματα των δομών μας για έντεκα μήνες (Σεπτέμβριο με Ιούλιο ) με το Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Summer lessons
Έναρξη καλοκαιρινών μαθημάτων
Περάστε το καλοκαίρι σας μαθαίνοντας μια ξένη γλώσσα!

Προσφερόμενα θερινά προγράμματα
Εντατικά καλοκαιρινά μαθήματα σε όλα τα επίπεδα
Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι σας, ολοκληρώνοντας την ύλη ενός επιπέδου.
Μαθήματα προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά
Καλύψτε τυχόν κενά με ενισχυτικά μαθήματα.

Δυνατότητα διαδικτυακών μαθημάτων
Κάντε μαθήματα από όπου κι αν βρίσκεστε, αρκεί να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Έναρξη καλοκαιρινών μαθημάτων 26/06/2024

Tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing.

Slide 2
Κέντρο ξένων γλωσσών
Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά - Ισπανικά - Ιταλικά - Ελληνικά ως ξένη γλώσσα - Ταχύρρυθμα μαθήματα ενηλίκων

Νεα τμηματα

Εγγραφές από 1η Σεπτεμβρίου

Έναρξη μαθημάτων 11 Σεπτεμβρίου

next arrownext arrow
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow

Υπηρεσίες

Μαθαίνω βιωματικά και ευχάριστα, Ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη προετοιμασία για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας με εγγυημένη επιτυχία.

Τo Κέντρo Δια Βίου Μάθησης 2 KYTTEA παρέχει επιδοτούμενα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης σε εργαζομένους (πχ ΛΑΕΚ) και ανέργους (πχ Voucher), καθώς και σεμινάρια που οδηγούν σε εξετάσεις για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών (πχ Security) και πιστοποίηση γνώσεων (πχ Πληροφορικής).

Σε ένα ευχάριστο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, τα παιδιά συμμετέχουν σε ατομικές και οργανωμένες δραστηριότητες και εργαστήρια, μέσα από τα οποία παίζουν, διασκεδάζουν, μαθαίνουν, αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους και αποκτούν δεξιότητες χρήσιμες για την εξέλιξή τους.

Δείτε όλα τα νέα μας, για όλους τους κλάδους εκπαίδευσης. Νέα τμήματα, εγγραφές, πορεία υλοποίησης...

Είπαν
για
εμάς

Γιάννης Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα οι δάσκαλοι είναι πάντα δίπλα σου με χαμόγελο και διάθεση να σε βοηθήσουν. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας εγγυώνται το υψηλό επίπεδο μάθησης, πάντα με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.

Πτυχιούχος Σχολής Ψηφιακών Συστημάτων Παν. Πειραιά

CPE, Delf B2, Dele B2

Ιωάννα
Παπαγεωργακοπούλου

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα εφαρμόζουν ποικίλες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας με στόχο την αποτελεσματική εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Παρέχουν στους σπουδαστές τους τα κατάλληλα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, τα οποία καθιστούν τη μάθηση διαδραστική και ευχάριστη. Το προσωπικό είναι ιδιαίτερα φιλικό και πάντα δίπλα στους σπουδαστές, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών. Με μια φράση, από τις ομορφότερες αναμνήσεις των μαθητικών χρόνων.

Προπτυχιακή Φοιτήτρια Νομικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών & Ψυχολογίας στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

ECPE, B1 Goethe Zertifikat

Θεώνη Μάμου

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι μονόδρομος. Ευχάριστο μάθημα από καταρτισμένο προσωπικό κρατά τους μαθητές κοντά ακόμα και από "απόσταση". Πρωτοπόροι για την εποχή με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, εκδρομές, παραστάσεις και όλες αυτές τις αναμνήσεις γεμάτες γέλιο που έχουμε όλοι.

Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ECPE, DELF B2, DELE B2

Bona Skrapalli

THE BEST!! Μεγάλο θέμα τα παιδιά να περιμένουν πώς και πώς την ημέρα που έχουν φροντιστήριο. Άψογοι σε όλα: στη διδασκαλία, στην κατανόηση, στο να σου βρούνε λύση σε όλα..;) Υπάρχει ΕΠΙΠΕΔΟ σε όλα, απλά.

Μητέρα της Στέλλας και του Λέανδρου, μαθητών στα παιδικά τμήματα Αγγλικών

Kωνσταντίνος Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι δεδομένη. Η απίστευτη οργάνωση των Κέντρων, το άψογα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και η εναρμόνιση με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την εκμάθηση ξένων γλωσσών αλλά και τη δημιουργία υπέροχων αναμνήσεων.

Μεταπτυχιακός Φοιτητής Κλασικής Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ

CPE, Delf B2

Ασπασία Μπλλόκου

Ευχαριστώ θερμά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα για τη φοβερή δουλειά που κάνουν. Και αυτό μας το απέδειξαν με την προσπάθεια, επιμονή και θέλησή τους τη δύσκολη σχολική χρονιά που περάσαμε φέτος. Συνεχίστε έτσι!

Μητέρα του Kωνσταντίνου, μαθητή στα παιδικά τμήματα Αγγλικών και Ιταλικών

 

21 Ιουνίου 2024

Μουσικές Νότες στο ΚΔΑΠ Κυττέα

•Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής• Η μουσική και το παιχνίδι είναι δύο έννοιες απόλυτα δεμένες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι χρησιμοποιούμε τη φράση "παίζουμε μουσική", για να εκφράσουμε την αλληλένδετη σχέση μεταξύ τους και τη δικής μας βαθύτερη ανάγκη για ψυχαγωγία. Στα παιδιά η μουσική αποτελεί ένα από τα βασικότερα εφόδια επικοινωνίας και…
14 Ιουνίου 2024

Παιχνίδια στο ΚΔΑΠ

Εβδομάδα αφιερωμένη στο ΠΑΙΔΙ Στο παιδί που κρύβουμε όλοι μέσα μας… Μετά από μια ολόκληρη σχολική χρονιά με μαθήματα, υποχρεώσεις και κούραση, σκεφτήκαμε πως το καλύτερο «δώρο» που θα μπορούσαμε να κάνουμε στα παιδιά είναι άφθονο παιχνίδι. Για αυτό και αφιερώσαμε όλα τα εργαστήρια στα παιχνίδια είτε αυτά είναι κινητικά, είτε…
14 Ιουνίου 2024

Έναρξη θερινών μαθημάτων

  Θερινά προγράμματα 2024 🍍Εντατικά καλοκαιρινά μαθήματα σε όλα τα επίπεδα. Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι σας, ολοκληρώνοντας την ύλη ενός επιπέδου. 🍉 Μαθήματα προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά. Καλύψτε τυχόν κενά με ενισχυτικά μαθήματα. 🍦Δυνατότητα διαδικτυακών μαθημάτων. Κάντε μαθήματα από όπου κι αν βρίσκεστε, αρκεί να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο. 🌴…
08 Ιουνίου 2024

Myths and Legends

Απ' όλα είχε η γιορτή λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς των Εκπαιδευτικών Κέντρων Κυττέα. Και απονομή στους μαθητές που εξασφάλισαν πιστοποιητικά γλωσσομάθειας το 2023, και παρουσιάσεις, θεατρικά και τραγούδια που είχαν προετοιμάσει οι μαθητές με θέμα Μύθοι και Θρύλοι από την Ελλάδα και τον κόσμο. Μαζί μας κι o Mythologist,…
07 Ιουνίου 2024

Μαθαίνω για το Περιβάλλον

Αγαπώ το περιβάλλον  Η επαφή των παιδιών με τη φύση είναι ο καλύτερος τρόπος για να το αγαπήσουν. Μια βόλτα κοντά στη φύση, θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν την περιβαλλοντική τους συνείδηση, θα παρατηρήσουν τα λουλούδια, τον μικρόκοσμο των ζώων, θα τους δείξει πως υπάρχουν πλάσματα που ζουν πέρα από τις…
05 Ιουνίου 2024

Περιβαλλοντική Δράση με το 'Πράσινο-Μπλε'

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, μας επισκέφτηκε η Αστική και Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Πράσινο-Μπλε». Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και ερωτήσεις μάθαμε για τη σημασία και την ουσία της ανακύκλωσης!
31 Μαϊος 2024

Μύθοι και θρύλοι

Αυτή την εβδομάδα κάναμε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των θεών, των ηρώων και των φανταστικών πλασμάτων της Ελληνικής Μυθολογίας.