Εκπαιδευτικές υπηρεσίες

Εκπαιδευτικά Κέντρα
KYTTEA

Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να παρακινεί το ενδιαφέρον του εκπαιδευόμενου και να τον κάνει να αγαπήσει τη γνώση.

Ταχύρρρυθμα Μαθήματα Ενηλίκων
Ταχύρρυθμα Προγράμματα Πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας για Ενήλικες

Tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing.

Επικοινωνήστε μαζί μας
ΚΔΑΠ
ΚΔΑΠ
Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε προγράμματα των δομών μας για έντεκα μήνες (Σεπτέμβριο με Ιούλιο ) με το Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Slide 2
Κέντρο ξένων γλωσσών
Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά - Ισπανικά - Ιταλικά - Ελληνικά ως ξένη γλώσσα - Ταχύρρυθμα μαθήματα ενηλίκων

Νεα τμηματα

Εγγραφές από 1η Σεπτεμβρίου

Έναρξη μαθημάτων 11 Σεπτεμβρίου

next arrownext arrow
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow

Υπηρεσίες

Μαθαίνω βιωματικά και ευχάριστα, Ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη προετοιμασία για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας με εγγυημένη επιτυχία.

Τo Κέντρo Δια Βίου Μάθησης 2 KYTTEA παρέχει επιδοτούμενα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης σε εργαζομένους (πχ ΛΑΕΚ) και ανέργους (πχ Voucher), καθώς και σεμινάρια που οδηγούν σε εξετάσεις για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών (πχ Security) και πιστοποίηση γνώσεων (πχ Πληροφορικής).

Σε ένα ευχάριστο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, τα παιδιά συμμετέχουν σε ατομικές και οργανωμένες δραστηριότητες και εργαστήρια, μέσα από τα οποία παίζουν, διασκεδάζουν, μαθαίνουν, αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους και αποκτούν δεξιότητες χρήσιμες για την εξέλιξή τους.

Δείτε όλα τα νέα μας, για όλους τους κλάδους εκπαίδευσης. Νέα τμήματα, εγγραφές, πορεία υλοποίησης...

Είπαν
για
εμάς

Γιάννης Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα οι δάσκαλοι είναι πάντα δίπλα σου με χαμόγελο και διάθεση να σε βοηθήσουν. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας εγγυώνται το υψηλό επίπεδο μάθησης, πάντα με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.

Πτυχιούχος Σχολής Ψηφιακών Συστημάτων Παν. Πειραιά

CPE, Delf B2, Dele B2

Ιωάννα
Παπαγεωργακοπούλου

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα εφαρμόζουν ποικίλες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας με στόχο την αποτελεσματική εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Παρέχουν στους σπουδαστές τους τα κατάλληλα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, τα οποία καθιστούν τη μάθηση διαδραστική και ευχάριστη. Το προσωπικό είναι ιδιαίτερα φιλικό και πάντα δίπλα στους σπουδαστές, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών. Με μια φράση, από τις ομορφότερες αναμνήσεις των μαθητικών χρόνων.

Προπτυχιακή Φοιτήτρια Νομικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών & Ψυχολογίας στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

ECPE, B1 Goethe Zertifikat

Θεώνη Μάμου

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι μονόδρομος. Ευχάριστο μάθημα από καταρτισμένο προσωπικό κρατά τους μαθητές κοντά ακόμα και από "απόσταση". Πρωτοπόροι για την εποχή με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, εκδρομές, παραστάσεις και όλες αυτές τις αναμνήσεις γεμάτες γέλιο που έχουμε όλοι.

Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ECPE, DELF B2, DELE B2

Bona Skrapalli

THE BEST!! Μεγάλο θέμα τα παιδιά να περιμένουν πώς και πώς την ημέρα που έχουν φροντιστήριο. Άψογοι σε όλα: στη διδασκαλία, στην κατανόηση, στο να σου βρούνε λύση σε όλα..;) Υπάρχει ΕΠΙΠΕΔΟ σε όλα, απλά.

Μητέρα της Στέλλας και του Λέανδρου, μαθητών στα παιδικά τμήματα Αγγλικών

Kωνσταντίνος Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι δεδομένη. Η απίστευτη οργάνωση των Κέντρων, το άψογα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και η εναρμόνιση με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την εκμάθηση ξένων γλωσσών αλλά και τη δημιουργία υπέροχων αναμνήσεων.

Μεταπτυχιακός Φοιτητής Κλασικής Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ

CPE, Delf B2

Ασπασία Μπλλόκου

Ευχαριστώ θερμά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα για τη φοβερή δουλειά που κάνουν. Και αυτό μας το απέδειξαν με την προσπάθεια, επιμονή και θέλησή τους τη δύσκολη σχολική χρονιά που περάσαμε φέτος. Συνεχίστε έτσι!

Μητέρα του Kωνσταντίνου, μαθητή στα παιδικά τμήματα Αγγλικών και Ιταλικών

 

01 Μαρτίου 2024

Τρέφομαι σωστά!

«Τρέφομαι σωστά, κινούμαι συχνά, μεγαλώνω καλά».
23 Φεβρουαρίου 2024

Συναρπαστικό ταξίδι στο διάστημα!

«Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο διάστημα» Αυτή την εβδομάδα με το ΚΔΑΠ, επιβιβαστήκαμε σε ένα διαστημικό σκάφος και εξερευνήσαμε το ηλιακό μας σύστημα. Από τη Γη… ως την άκρη του σύμπαντος. ️
21 Φεβρουαρίου 2024

'Πάμε ξανά στη Σελήνη'

Χθες μάθαμε για τα ταξίδια στο φεγγάρι, φτιάξαμε κρατήρες,  πετάξαμε πύραυλο και παρατηρήσαμε τη φωτεινή επιφάνεια της Σελήνης και τον Δία με τηλεσκόπιο! ️ Όλα αυτά με τη βοήθεια του κυρίου Αργύρη Δρίβα, που είναι καθηγητής φυσικός και αντιπρόεδρος της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας ‘’Ωρίων’’. Ευχαριστούμε πολύ κύριε Αργύρη Δρίβα!  Ελπίζουμε να μην σας…
16 Φεβρουαρίου 2024

''Σπείρε αγάπη κι ας μη θερίσεις''..

«Σπείρε αγάπη κι ας μη θερίσεις.  Έτσι, για να μοσχοβολάει ο τόπος…»  Σ. Ποταμίτης
15 Φεβρουαρίου 2024

Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο

«Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο». Είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον διοικητή κύριο Σωτήρη Τριανταφύλλου και αξιωματικούς του ΑΤ Ναυπάκτου και να συνδεθούμε διαδικτυακά με ειδικούς από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Παιδιά και γονείς ενημερωθήκαμε για την υπεύθυνη και ασφαλή χρήση του διαδικτύου, του κινητού τηλεφώνου και των διαδραστικών τεχνολογιών, που αποτελούν πλέον…
12 Φεβρουαρίου 2024

My dream classroom by Junior A Class

  Οι μαθητές της A Junior ζωγραφίζουν την τάξη τους με τα αγαπημένα τους χρώματα και μας την περιγράφουν. Junior A students choose their favourite colours to paint their dream classrooms and write about them. ❤️🧡💛💚💙💜    
09 Φεβρουαρίου 2024

Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο για παιδιά

“Το ψηφιακό αποτύπωμα διαρκεί πολύ περισσότερο απ ’όσο πιστεύετε". Ό,τι ανεβαίνει…μένει!   Για αυτό Προσοχή! ..μην μοιράζεστε πολύ προσωπικές σας στιγμές στο internet! Υ.Γ. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο διαδίκτυο.