Εκπαιδευτικά Κέντρα
KYTTEA

Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να παρακινεί το ενδιαφέρον του εκπαιδευόμενου και να τον κάνει να αγαπήσει τη γνώση.

ΚΔΑΠ
Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε προγράμματα των δομών μας για έντεκα μήνες (από Σεπτέμβριο 2021 μέχρι Ιούλιο 2022) μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Κέντρο ξένων γλωσσών
Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά - Ισπανικά - Ιταλικά - Ελληνικά ως ξένη γλώσσα - Ταχύρρυθμα μαθήματα ενηλίκων

Νεα τμηματα

Εγγραφές 1-10 Σεπτέμβρη

Έναρξη μαθημάτων 13 Σεπτέμβρη

previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
next arrownext arrow
Slider

Υπηρεσίες

Μαθαίνω βιωματικά και ευχάριστα, Ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη προετοιμασία για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας με εγγυημένη επιτυχία.

Τo Κέντρo Δια Βίου Μάθησης 2 KYTTEA παρέχει επιδοτούμενα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης σε εργαζομένους (πχ ΛΑΕΚ) και ανέργους (πχ Voucher), καθώς και σεμινάρια που οδηγούν σε εξετάσεις για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών (πχ Security) και πιστοποίηση γνώσεων (πχ Πληροφορικής).

Σε ένα ευχάριστο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, τα παιδιά συμμετέχουν σε ατομικές και οργανωμένες δραστηριότητες και εργαστήρια, μέσα από τα οποία παίζουν, διασκεδάζουν, μαθαίνουν, αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους και αποκτούν δεξιότητες χρήσιμες για την εξέλιξή τους.

Δείτε όλα τα νέα μας, για όλους τους κλάδους εκπαίδευσης. Νέα τμήματα, εγγραφές, πορεία υλοποίησης...

Είπαν
για
εμάς

Γιάννης Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα οι δάσκαλοι είναι πάντα δίπλα σου με χαμόγελο και διάθεση να σε βοηθήσουν. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας εγγυώνται το υψηλό επίπεδο μάθησης, πάντα με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.

Πτυχιούχος Σχολής Ψηφιακών Συστημάτων Παν. Πειραιά

CPE, Delf B2, Dele B2

Ιωάννα
Παπαγεωργακοπούλου

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα εφαρμόζουν ποικίλες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας με στόχο την αποτελεσματική εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Παρέχουν στους σπουδαστές τους τα κατάλληλα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, τα οποία καθιστούν τη μάθηση διαδραστική και ευχάριστη. Το προσωπικό είναι ιδιαίτερα φιλικό και πάντα δίπλα στους σπουδαστές, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών. Με μια φράση, από τις ομορφότερες αναμνήσεις των μαθητικών χρόνων.

Προπτυχιακή Φοιτήτρια Νομικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών & Ψυχολογίας στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

ECPE, B1 Goethe Zertifikat

Θεώνη Μάμου

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι μονόδρομος. Ευχάριστο μάθημα από καταρτισμένο προσωπικό κρατά τους μαθητές κοντά ακόμα και από "απόσταση". Πρωτοπόροι για την εποχή με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, εκδρομές, παραστάσεις και όλες αυτές τις αναμνήσεις γεμάτες γέλιο που έχουμε όλοι.

Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ECPE, DELF B2, DELE B2

Bona Skrapalli

THE BEST!! Μεγάλο θέμα τα παιδιά να περιμένουν πώς και πώς την ημέρα που έχουν φροντιστήριο. Άψογοι σε όλα: στη διδασκαλία, στην κατανόηση, στο να σου βρούνε λύση σε όλα..;) Υπάρχει ΕΠΙΠΕΔΟ σε όλα, απλά.

Μητέρα της Στέλλας και του Λέανδρου, μαθητών στα παιδικά τμήματα Αγγλικών

Kωνσταντίνος Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι δεδομένη. Η απίστευτη οργάνωση των Κέντρων, το άψογα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και η εναρμόνιση με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την εκμάθηση ξένων γλωσσών αλλά και τη δημιουργία υπέροχων αναμνήσεων.

Μεταπτυχιακός Φοιτητής Κλασικής Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ

CPE, Delf B2

Ασπασία Μπλλόκου

Ευχαριστώ θερμά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα για τη φοβερή δουλειά που κάνουν. Και αυτό μας το απέδειξαν με την προσπάθεια, επιμονή και θέλησή τους τη δύσκολη σχολική χρονιά που περάσαμε φέτος. Συνεχίστε έτσι!

Μητέρα του Kωνσταντίνου, μαθητή στα παιδικά τμήματα Αγγλικών και Ιταλικών

 

12 Σεπτεμβρίου 2021

Καλή σχολική χρόνια

Με πολλές δραστηριότητες και νέα εργαστήρια πέρασε κι αυτή η εβδομάδα στα ΚΔΑΠ Κυττέα. Βοηθήσαμε τα παιδιά να ενταχθούν και να προσαρμοστούν σε ένα νέο για αυτά περιβάλλον με επιτυχία! Παίξαμε, χορέψαμε, μαγειρέψαμε τα πιο νόστιμα ντόνατς, φτιάξαμε αυτοσχέδια παιχνίδια και κατασκευές, εξασκήσαμε τη λεπτή κινητικότητα, διαβάσαμε παραμύθια και δημιουργήσαμε…
04 Σεπτεμβρίου 2021

Επιστροφή στη δημιουργικότητα

Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχτήκαμε ξανά τους μικρούς μας φίλους❣️Άλλη μια χρόνια ξεκίνησε και η ομάδα του ΚΔΑΠ Κυττέα είναι έτοιμη να σταθεί δίπλα στα παιδιά με αγάπη & ευθύνη στο συναρπαστικό ταξίδι της δημιουργικής απασχόλησης, προετοιμασμένοι, ώστε η χρόνια 2021-2022 να είναι γεμάτη από εκπλήξεις, δρώμενα και ώρες ψυχαγωγίας,…
31 Αυγούστου 2021

Σας περιμένουμε ξανά

Σας περιμένουμε 8:00-16:00 📚 #kdapkyttea #kdap #togetheragain ✏️
31 Αυγούστου 2021

«Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα»: Χρυσό Βραβείο Αριστείας στα «ELT Excellence Awards του 2021»

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για τη σημαντική διάκριση που κατέκτησαν στα Elt Excellence Awards! 🙏👏🤗 Χρυσό Βραβείο Αριστείας στα «ELT Excellence Awards του 2021»
30 Αυγούστου 2021

Ξεκινούν οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα

📢 Tην Τετάρτη 1η Σεπτέμβρη ξεκινούν οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα! 🎯 Ελάτε να συζητήσουμε την ιδανική λύση για τις δικές σας ανάγκες και να κλείσετε θέση στο τμήμα που σας εξυπηρετεί. 📍 Πάνου Ρήγα 10, Κεφαλόβρυσο 🕘 09.00-14.00 και 🕠17.30-20.30 ☎️26340 26888,…
21 Αυγούστου 2021

Ξεκινούν οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά στα ΚΔΑΠ ΚΥΤΤΕΑ!

📍 Από την Τρίτη 24 Αυγούστου σας περιμένουμε στην Πάνου Ρήγα 10, καθημερινά 🕘 09.00-14.00 και 🕕18.00-21.00, για να κατοχυρώσετε τη θέση σας.👉🏻 Δείτε αν είστε δικαιούχοι voucher στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ https://web.eetaa.gr/.../results_2021/goneis_ori_select.php Περισσότερες πληροφορίες: ☎️26340 26888, 28214
12 Αυγούστου 2021

Αποτελέσματα εξετάσεων Michigan ECPE και ECCE

100% επιτυχία και στις εξετάσεις Michigan ECPE και ECCE!!!! O καλύτερος τρόπος ολοκλήρωσης μιας πολύ δύσκολης σχολικής χρονιάς!!! Congratulations, everyone!!!!🎉🎉🎉👏👏👏