Εκπαιδευτικές υπηρεσίες

Εκπαιδευτικά Κέντρα
KYTTEA

Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να παρακινεί το ενδιαφέρον του εκπαιδευόμενου και να τον κάνει να αγαπήσει τη γνώση.

Ταχύρρρυθμα Μαθήματα Ενηλίκων
Ταχύρρυθμα Προγράμματα Πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας για Ενήλικες

Tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing.

Επικοινωνήστε μαζί μας
ΚΔΑΠ
ΚΔΑΠ
Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε προγράμματα των δομών μας για έντεκα μήνες (Σεπτέμβριο με Ιούλιο ) με το Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Slide 2
Κέντρο ξένων γλωσσών
Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά - Ισπανικά - Ιταλικά - Ελληνικά ως ξένη γλώσσα - Ταχύρρυθμα μαθήματα ενηλίκων

Νεα τμηματα

Εγγραφές από 1η Σεπτεμβρίου

Έναρξη μαθημάτων 11 Σεπτεμβρίου

next arrownext arrow
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow

Υπηρεσίες

Μαθαίνω βιωματικά και ευχάριστα, Ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη προετοιμασία για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας με εγγυημένη επιτυχία.

Τo Κέντρo Δια Βίου Μάθησης 2 KYTTEA παρέχει επιδοτούμενα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης σε εργαζομένους (πχ ΛΑΕΚ) και ανέργους (πχ Voucher), καθώς και σεμινάρια που οδηγούν σε εξετάσεις για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών (πχ Security) και πιστοποίηση γνώσεων (πχ Πληροφορικής).

Σε ένα ευχάριστο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, τα παιδιά συμμετέχουν σε ατομικές και οργανωμένες δραστηριότητες και εργαστήρια, μέσα από τα οποία παίζουν, διασκεδάζουν, μαθαίνουν, αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους και αποκτούν δεξιότητες χρήσιμες για την εξέλιξή τους.

Δείτε όλα τα νέα μας, για όλους τους κλάδους εκπαίδευσης. Νέα τμήματα, εγγραφές, πορεία υλοποίησης...

Είπαν
για
εμάς

Γιάννης Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα οι δάσκαλοι είναι πάντα δίπλα σου με χαμόγελο και διάθεση να σε βοηθήσουν. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας εγγυώνται το υψηλό επίπεδο μάθησης, πάντα με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.

Πτυχιούχος Σχολής Ψηφιακών Συστημάτων Παν. Πειραιά

CPE, Delf B2, Dele B2

Ιωάννα
Παπαγεωργακοπούλου

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα εφαρμόζουν ποικίλες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας με στόχο την αποτελεσματική εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Παρέχουν στους σπουδαστές τους τα κατάλληλα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, τα οποία καθιστούν τη μάθηση διαδραστική και ευχάριστη. Το προσωπικό είναι ιδιαίτερα φιλικό και πάντα δίπλα στους σπουδαστές, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών. Με μια φράση, από τις ομορφότερες αναμνήσεις των μαθητικών χρόνων.

Προπτυχιακή Φοιτήτρια Νομικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών & Ψυχολογίας στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

ECPE, B1 Goethe Zertifikat

Θεώνη Μάμου

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι μονόδρομος. Ευχάριστο μάθημα από καταρτισμένο προσωπικό κρατά τους μαθητές κοντά ακόμα και από "απόσταση". Πρωτοπόροι για την εποχή με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, εκδρομές, παραστάσεις και όλες αυτές τις αναμνήσεις γεμάτες γέλιο που έχουμε όλοι.

Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ECPE, DELF B2, DELE B2

Bona Skrapalli

THE BEST!! Μεγάλο θέμα τα παιδιά να περιμένουν πώς και πώς την ημέρα που έχουν φροντιστήριο. Άψογοι σε όλα: στη διδασκαλία, στην κατανόηση, στο να σου βρούνε λύση σε όλα..;) Υπάρχει ΕΠΙΠΕΔΟ σε όλα, απλά.

Μητέρα της Στέλλας και του Λέανδρου, μαθητών στα παιδικά τμήματα Αγγλικών

Kωνσταντίνος Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι δεδομένη. Η απίστευτη οργάνωση των Κέντρων, το άψογα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και η εναρμόνιση με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την εκμάθηση ξένων γλωσσών αλλά και τη δημιουργία υπέροχων αναμνήσεων.

Μεταπτυχιακός Φοιτητής Κλασικής Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ

CPE, Delf B2

Ασπασία Μπλλόκου

Ευχαριστώ θερμά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα για τη φοβερή δουλειά που κάνουν. Και αυτό μας το απέδειξαν με την προσπάθεια, επιμονή και θέλησή τους τη δύσκολη σχολική χρονιά που περάσαμε φέτος. Συνεχίστε έτσι!

Μητέρα του Kωνσταντίνου, μαθητή στα παιδικά τμήματα Αγγλικών και Ιταλικών

 

17 Μαϊος 2024

Οικογένεια

  Αυτή την εβδομάδα στο ΚΔΑΠ Κυττέα, προσεγγίσαμε τη θεματική ενότητα «οικογένεια». Τα παιδιά παρουσίασαν την οικογένειά τους και μας είπαν τι τους αρέσει να κάνουν μαζί περισσότερο. Παρατηρήσαμε ότι η κάθε οικογένεια είναι διαφορετική και απαρτίζεται από λιγότερα ή περισσότερα μέλη.   Όλοι μαζί αποτελούν ένα παζλ και ο…
10 Μαϊος 2024

Η γιορτή των λουλουδιών

Όπου ανθίζουν λουλούδια υπάρχει ζωή! Αυτή την εβδομάδα πολλά, όμορφα και μυρωδάτα μπουμπούκια άνθισαν και μεταμόρφωσαν το ΚΔΑΠ Κυττέα σε ένα πανέμορφο κήπο.
02 Μαϊος 2024

Καλή Ανάσταση!

Η Μεγάλη Εβδομάδα τελείωσε με άφθονο παιχνίδι στην αυλή, μυστηριώδες κυνήγι σοκολατένιων πασχαλινών αυγών, αμέτρητες κατασκευές, βάψιμο αυγών, ανάγνωση παραμυθιού άμεσα συνδεδεμένο με την γιορτή του Πάσχα, Χαντρο-σιδερώματα και Πασχαλιάτικα αρώματα!  Το ΚΔΑΠ Κυττέα εύχεται σε όλους η φλόγα της Ανάστασης να μας φωτίζει και να μας οδηγεί σε δρόμους…
26 Απριλίου 2024

Το Πάσχα πλησιάζει στα ΚΔΑΠ Κυττέα

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ Κυττέα αυτή την εβδομάδα μας παρέσυραν με τη δημιουργικότητά τους σε ένα μαγικό ταξίδι,στη γιορτή του Πάσχα!
18 Απριλίου 2024

Εθελοντισμός=Έμπρακτη αγάπη!

Εθελοντισμός=Έμπρακτη αγάπη! Εμείς θέλαμε να γίνουμε βοηθοί και το κάναμε πράξη με τη βοήθεια των μελών του Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης  «ΣΚΕΠΗ» που με την καθοδήγησή τους, γίναμε αρρωγοί δημιουργώντας, στολίζοντας και τυλίγοντας Πασχαλινά δώρα για καλό σκοπό!   Ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο που μας έδωσε τη δυνατότητα μέσα από αυτή τη…
29 Μαρτίου 2024

Ανθισμένα λουλούδια στο ΚΔΑΠ!

Τα λιβάδια πρασινίζουν.  Τα λουλούδια ανθίζουν. Ο καιρός αλλάζει.  Τα χιόνια λιώνουν.  Και τα παιδιά στο ΚΔΑΠ Κυττέα έχουν διάθεση για περισσότερο παιχνίδι και καλλιτεχνικά εργαστήρια!