Εκπαιδευτικά Κέντρα
KYTTEA

Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να παρακινεί το ενδιαφέρον του εκπαιδευόμενου και να τον κάνει να αγαπήσει τη γνώση.

Έναρξη διαδικτυακών μαθημάτων για όλα τα επίπεδα
Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing.

Επικοινωνήστε μαζί μας
ΚΔΑΠ
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης

Δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε προγράμματα της δομής μας για έντεκα μήνες (Σεπτέμβριος 2020 έως Ιούλιος 2021) μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής ΕΣΠΑ »

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
Νέα Τμήματα Πιστοποίησης Γνώσεων Πληροφορικής

Κόστος μαθημάτων και εξέτασης 190€

Νεα τμηματα

Οι εγγραφές ξεκίνησαν
previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
next arrownext arrow
Slider

Υπηρεσίες

Μαθαίνω βιωματικά και ευχάριστα, Ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη προετοιμασία για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας με εγγυημένη επιτυχία.

Τo Κέντρo Δια Βίου Μάθησης 2 KYTTEA παρέχει επιδοτούμενα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης σε εργαζομένους (πχ ΛΑΕΚ) και ανέργους (πχ Voucher), καθώς και σεμινάρια που οδηγούν σε εξετάσεις για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών (πχ Security) και πιστοποίηση γνώσεων (πχ Πληροφορικής).

Σε ένα ευχάριστο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, τα παιδιά συμμετέχουν σε ατομικές και οργανωμένες δραστηριότητες και εργαστήρια, μέσα από τα οποία παίζουν, διασκεδάζουν, μαθαίνουν, αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους και αποκτούν δεξιότητες χρήσιμες για την εξέλιξή τους.

Δείτε όλα τα νέα μας, για όλους τους κλάδους εκπαίδευσης. Νέα τμήματα, εγγραφές, πορεία υλοποίησης...

Είπαν
για
εμάς

Γιάννης Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα οι δάσκαλοι είναι πάντα δίπλα σου με χαμόγελο και διάθεση να σε βοηθήσουν. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας εγγυώνται το υψηλό επίπεδο μάθησης, πάντα με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.

Πτυχιούχος Σχολής Ψηφιακών Συστημάτων Παν. Πειραιά

CPE, Delf B2, Dele B2

Θεώνη Μάμου

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι μονόδρομος. Ευχάριστο μάθημα από καταρτισμένο προσωπικό κρατά τους μαθητές κοντά ακόμα και από "απόσταση". Πρωτοπόροι για την εποχή με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, εκδρομές, παραστάσεις και όλες αυτές τις αναμνήσεις γεμάτες γέλιο που έχουμε όλοι.

Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ECPE, DELF B2, DELE B2

Bona Skrapalli

THE BEST!! Μεγάλο θέμα τα παιδιά να περιμένουν πώς και πώς την ημέρα που έχουν φροντιστήριο. Άψογοι σε όλα: στη διδασκαλία, στην κατανόηση, στο να σου βρούνε λύση σε όλα..;) Υπάρχει ΕΠΙΠΕΔΟ σε όλα, απλά.

Μητέρα της Στέλλας και του Λέανδρου, μαθητών στα παιδικά τμήματα Αγγλικών

Kωνσταντίνος Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι δεδομένη. Η απίστευτη οργάνωση των Κέντρων, το άψογα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και η εναρμόνιση με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την εκμάθηση ξένων γλωσσών αλλά και τη δημιουργία υπέροχων αναμνήσεων.

Μεταπτυχιακός Φοιτητής Κλασικής Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ

CPE, Delf B2

Ασπασία Μπλλόκου

Ευχαριστώ θερμά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα για τη φοβερή δουλειά που κάνουν. Και αυτό μας το απέδειξαν με την προσπάθεια, επιμονή και θέλησή τους τη δύσκολη σχολική χρονιά που περάσαμε φέτος. Συνεχίστε έτσι!

Μητέρα του Kωνσταντίνου, μαθητή στα παιδικά τμήματα Αγγλικών και Ιταλικών

 

15 Ιανουαρίου 2021

Χρωμονιφάδες

Η συμμετρία παίρνει μορφή, χρώμα και χειμωνιάτικη διάθεση. Ένα χαλαρωτικό και λεπτομερές δημιούργημα για κάθε ηλικία. Υλικά:Χαρτί Α4ΨαλίδιΜαρκαδόροι σε διάφορα χρώματα
07 Ιανουαρίου 2021

Ζωγραφική με αλάτι

Τι θα λέγατε σήμερα ,αγαπημένα μου παιδιά ,να δοκιμάζαμε μια καινούρια τεχνική ζωγραφικής;;Η ζωγραφική με αλάτι είναι μια διαφορετική από τις γνωστές τεχνικές και άκρως διασκεδαστική ! ΥΛΙΚΑ:✓ Ατλακόλλα (λευκή κόλλα) ✓ Χρώματα (τέμπερα)✓ Πινέλο✓ Αλάτι Τα βήματα ...πολύ απλά...• Σχεδιάστε ή απλά εκτυπώστε τα σχέδια που θέλετε να ζωγραφίσετε...•…
04 Ιανουαρίου 2021

Gingerbread men (Μπισκοτάνθρωποι)

Το τέλειο σχέδιο για ένα διασκεδαστικό γιορτινό κολάζ, διακοσμώντας τα δικά μας gingerbread man!! Υλικά:καφέ χαρτόνι, κόλλα υγρή, διακοσμητικά στρας( ροζ, κόκκινα και πράσινα), μολυβί, ψαλίδι, μαρκαδόροι ( μαύρο, κόκκινο και ροζ χρώμα)
02 Ιανουαρίου 2021

Το σταυρόλεξο αλλιώς

Τα σταυρόλεξα μας χαλαρώνουν. Όμως, τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε με ένα σταυρόλεξο? Υλικά:Σελίδες από σταυρόλεξαΜαρκαδόροι
30 Δεκεμβρίου 2020

Ένα παραμύθι μας ενώνει

Κόκκινη κλωστή δεμένη στον σκούφο του Άγιου Βασίλη τυλιγμένη, δώστου παιδικές ιδέες να δημιουργήσει, παραμύθι να αρχινήσει... Άκρως παραγωγική διαδικτυακή συνάντηση για τη συγγραφή του παραμυθιού  
29 Δεκεμβρίου 2020

Το μήνυμα του Άι Βασίλη

Αγαπητά μου παιδιά, Κάνω του κόσμου τις δουλειές! Ευχαριστώ τα παιδιά που είναι δίπλα μου και με σκέφτονται και θα ήμουν πανευτυχής να παραλάβω κι άλλες θετικές ευχές
26 Δεκεμβρίου 2020

Χριστουγεννιάτικη Χιονόμπαλα

Τις γιορτινές μέρες θέλουμε λίγη μαγεία, σαν αυτή που σου χαρίζει μια χιονόμπαλα που μόλις κουνάς παρασύρεσαι στις όμορφες χορευτικές κινήσεις του χιονιού και της χρυσόσκονης. Υλικά:Γυάλινο βαζάκι Μικρά στολίδια Κόλλα σιλικόνης Νερό ΓλυκερίνηΧρυσόσκονη Χιόνι χειροτεχνίας