Κέντρα Ξένων Γλωσσών

Παιδικά τμήματα

Μαθαίνω βιωματικά και ευχάριστα, μέσα από γλωσσικά παιχνίδια, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και καλλιτεχνικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες χωρίς κόπο, με έμφαση στην επικοινωνία.

Τμήματα εξετάσεων

Ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη προετοιμασία για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας με εγγυημένη επιτυχία.

Τμήματα ενηλίκων

Οικονομικά πακέτα που προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

previous arrow
next arrow
Slider

 

23 Δεκεμβρίου 2020

Ευχές από τα τμήματα Ε class και Proficiency

Οι μαθητές των τμημάτων Ε class και Proficiency μας εύχονται Καλές Γιορτές! με κάρτες που έφτιαξαν χρησιμοποιώντας λέξεις και εικόνες που τους θυμίζουν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Happy Holidays!
21 Δεκεμβρίου 2020

Καλές γιορτές από τους μαθητές των Γερμανικών!

Με τους μαθητές των Γερμανικών στολίσαμε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας, τραγουδήσαμε το "Οh! Tannenbaum!" και σας ευχόμαστε Frohe Weihnachten und ein Gutes Neues Jahr!!!  
12 Δεκεμβρίου 2020

The Planets in our Solar System

Αφού έμαθαν τις αγγλικές ονομασίες των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος και σχετικό λεξιλόγιο, οι μαθητές της D Class έψαξαν να βρουν περισσότερες πληροφορίες. Καταπληκτικές οι εργασίες τους! Ποιος είναι αγαπημένος σας πλανήτης; After learning the English names for the planets in our solar system and relevant vocabulary, D Class students searched for…
12 Δεκεμβρίου 2020

Should people own pets?

  Μετά από συζήτηση στην τάξη, οι μαθητές της F Class εκφράζουν τις απόψεις τους για τα κατοικίδια ζώα και μοιράζονται τις προσωπικές τους εμπειρίες. Εσείς τι νομίζετε; Should people own pets? We'd love for you to share your opinions and experiences.    
12 Δεκεμβρίου 2020

About Me by C Class

Η ξένη γλώσσα γίνεται όχημα γραπτής επικοινωνίας για τους μαθητές της C Class, τρίτης τάξης των αγγλικών. Μας παρουσιάζουν τον εαυτό τους, τα ενδιαφέροντά τους, τα κατοικίδιά τους και τους φίλους τους.   
02 Δεκεμβρίου 2020

My school by D Class

Οι μαθητές της D Class μας παρουσιάζουν τα σχολεία τους, που μάλλον δεν περίμεναν να τους λείπουν τόσο πολύ.  Για να δείτε τι έγραψαν, πατήστε στoν παρακάτω σύνδεσμο. My school
18 Νοεμβρίου 2020

My family by C Class

Κι αν η τάξη μας μεταφέρθηκε στο διαδίκτυο, θα στολίσουμε τον ψηφιακό μας τοίχο με τις εργασίες μας. Οι μαθητές της C Class γράφουν για τις οικογένειές τους: https://My family (padlet.com)    

 Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρεστε για...
Invalid Input
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Invalid Input
Invalid Input
Συμφωνώ με τους όρους
Υποχρεωτικό!

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής 2634028124, 6944785235