Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης

Εσωτερικός κανονισμός ΚΔΑΠ ΚΥΤΤΕΑ

 

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) ΚΥΤΤΕΑ είναι δομές όπου παιδιά ηλικίας 5-12 χρόνων απασχολούνται δημιουργικά, για ορισμένο χρονικό διάστημα της ημέρας, εκτός σχολικού ωραρίου.
Σε ένα ευχάριστο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, τα παιδιά συμμετέχουν σε ατομικές και οργανωμένες δραστηριότητες και εργαστήρια, μέσα από τα οποία παίζουν, διασκεδάζουν, μαθαίνουν, αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους και αποκτούν δεξιότητες χρήσιμες για την εξέλιξή τους.

Όλες οι δραστηριότητες και τα εργαστήρια οργανώνονται και εμψυχώνονται από εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό που αποτελείται από νηπιαγωγούς, δασκάλους, φιλολόγους, παιδαγωγούς, καθηγητές εικαστικών, μουσικής, χορού ρομποτικής και αγγλικών. Κοινό γνώρισμα όλων η αγάπη για τα παιδιά και η διάθεση προσφοράς.

 

Δραστηριότητες

poster A3 page 0001

 

Δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε προγράμματα της δομής μας για έντεκα μήνες (Σεπτέμβριο 2023 με Ιούλιο 2024) με το «Πρόγραμμα Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών».

 

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρεστε για...
Invalid Input
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Invalid Input
Invalid Input
Συμφωνώ με τους όρους
Υποχρεωτικό!