29 Μαρτίου 2024

Ανθισμένα λουλούδια στο ΚΔΑΠ!

Τα λιβάδια πρασινίζουν.  Τα λουλούδια ανθίζουν. Ο καιρός αλλάζει.  Τα χιόνια λιώνουν.  Και τα παιδιά στο ΚΔΑΠ Κυττέα έχουν διάθεση για περισσότερο παιχνίδι και καλλιτεχνικά εργαστήρια! 
22 Μαρτίου 2024

Καλώς μας ήρθες Άνοιξη!

Επόμενος σταθμός σε αυτό το ταξίδι παιχνιδιού και γνώσεων που έκαναν τα παιδιά του ΚΔΑΠ αυτή την εβδομάδα είναι μια ξεχωριστή εποχή που μας έχει χτυπήσει την πόρτα, γεμάτη όμορφες μυρωδιές και υπέροχα χρώματα! Καλώς μας ήρθες άνοιξη!  
15 Μαρτίου 2024

Carnival Party is Here!

Σήμερα στο πάρτυ περάσαμε τέλεια, χορέψαμε γελάσαμε και παίξαμε πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια!!! Σας ευχόμαστε καλή Σαρακοστή!!! 
08 Μαρτίου 2024

Τσικνοπέμπτη παρέα με τη διατροφολόγο Ελένη Πεννιά

Εχθές τσικνίσαμε υγιεινά παρέα με τη διατροφολόγο Eleni Pennia Μας βοήθησε να καταλάβουμε την αξία της Μεσογειακής διατροφής για να μεγαλώνουμε σωστά. Το ενδιαφέρον των παιδιών ήταν έντονο κι οι ερωτήσεις τους πολλές για την υγιεινή διατροφή, τη σημασία της σωματικής δραστηριότητας και τις υγιεινές συνήθειες που πρέπει να αποκτήσουν για…
01 Μαρτίου 2024

Τρέφομαι σωστά!

«Τρέφομαι σωστά, κινούμαι συχνά, μεγαλώνω καλά».
26 Φεβρουαρίου 2024

My favourite clothes by Junior B

Οι μαθητές της Junior B παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους ρούχα σε μια πολύχρωμη επίδειξη μόδας.  Junior B Class students present their favourite clothes in a colourful fashion show. 🧥👚👕👖👔🎀👗✨