Χαρά Δαμιανάκη

 

 

 

Kαθηγήτρια Γερμανικών

H Χαρά Δαμιανάκη παραδίδει μαθήματα ξένων γλωσσών από το 2005 και είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Είναι κάτοχος του Großes Deutsches Sprachdiplom και του Certificate of Proficiency in English. Το 2014 έκανε επιμόρφωση στο Schwäbisch Hall της Γερμανίας με θέμα την διδασκαλία ξένων γλωσσών σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας (3-7 ετών). Από το 2019 διδάσκει Γερμανικά και στο Goethe Zentrum Patras.

Έχει παρουσιάσει μικροδιδασκαλίες και υπήρξε εισηγήτρια σε σεμινάρια ΛΑΕΚ που διοργανώθηκαν από το ΚΕΔΙΒΙΜ ΚΥΤΤΕΑ. Έχει συμμετάσχει εθελοντικά τόσο ως εμψυχώτρια σε δράσεις της Παπαχαραλάμπειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ναυπάκτου αλλά και έχει διοργανώσει εκπαιδευτικές δράσεις για τους συμμετέχοντες των καλοκαιρινών κατασκηνώσεων του Goethe Institut Athen στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας.

Παρακολουθεί τακτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με τη διδασκαλία των ξένων γλωσσών, τη διαδικτυακή εκπαίδευση αλλά και τη διδασκαλία σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Μιλάει επίσης ολλανδικά και ισπανικά.